Bursa Eğitim Birsen ve seçmeli dersler

Kodla Büyü

bilteach_85

Aktif Üye
Arkadaşlar az önce zaman gazetesinin ilk sayfasında gördüğüm bir haberde bursa Eğitim birsen başkanı velilerin Kur-an dersini seçmelerinin son günü olduğunu ve 10 kişinin altında dersin seçilmesi durumunda açılmadığını belirten bir yazı gördüm işi eğitimcilerin yanında destek olmak olması gerekn bir kişinin bu açıklamayı yapması bana yanlış geldi. Ben sendikaya mail attın şimdide bu kişiye telefon edeceğim aramızda bursada yer alanlar varsa bu konuda sessiz kalmasın ben Meb bıraktım önceki yazılarımdada görürsünüz öğretim görevliliğine geçtim ama genede bir bilişimci olarak bu konuda sessiz kalamayacağım.

EBS bu 4+4+4 ü desteklerken hiç bir sınıf öğretmeni norm fazlası olmaycak hatta sınıf öğretmeni ihtiyaç olacak diyordu şimdiden onbinlerce sınıf öğretmeni norm fazlası bekliyor.

şimdi telefon görüşmesinide yaptım açıklamayı yapan kişi ile görüşemedim ama sinirden klavyeyi kıracağım zannedersem adama başkanınız seçmeli derslerde velileri yönlendirmede bu kadar hassas davranırken bilişim teknolojileri öğretmenlerinin sorunları konusundada hassasiyetini bekliyoruz dediğimde bu kadarmı diye umursamaz bir şekilde konuşan kişi başkanımıza ileteceğim dedi bursada olanlar merkeze olmayanlarda 02242246160 nolu telefona bu konudaki rahatsızlığını duyurmalı bence bu arada ne Kuran dersine karşıyım nede seçilmesin diyorum olayı bu yöne sakın çekmeye çalışmayın

BBNET
Geri