Buluta Bağlanamıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmtrkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmtrkr

Aktif Üye
tableti resetledikten sonra bir türlü açamadım. günlerdir denemediğim yöntem kalmadı. farklı ağlar şifreli- şifresiz defalarca reset şifre değişimi ama yok bir türlü buluta bağlanıyor kısmını geçemiyorum. adım okul bilgim solda çıkıyor güncelleme düğmesi yeşil wifi yeşil ama aradaki bulut simgesi beyaz. bir türlü açamadım tableti. var mı bilgisi olan.

170 tableteen 100 tane yaptım son 2 gündür aktive yapağım büyün tabletlerde buluta bağlanıyorda kalıyor.10 değişik tablet denedim.bilgis olan varmı 3 günde 2 tablet yapabildim:)

ben 100 öğretmen 600 öğrenci tableti dağıttım 10 tane bozuk 10 larca buluta bağlanamayan tablet var. arızalıları pybs ye işledim. buluta bağlanmayı ise tekrar tekrar deneyin deyip geri gönderiyorum. kendi tabletimi 4 gun surdu aktive etmem. yapacak birşey yok.

hocam bir taneside bulutu geçti kullanıcı aktivasyonunda takıldı,şimdi ben aynı öğrenciyi tekrar deneyince duplicate data diyor yani öğrencinin tableti var.ama aslında iişlem bitmediği için yok.bu hatayı nasıl düzeltecem onu düşünuyorum.biz isimleri yollasaydık onlarda yapsaydı.yada kurs verilseydi bize arada kursta yapsaydık.

BBNET
Geri