alan isim değişikliği sonrası ayrılma ve başlama işlemi yapmamış olabilirsiniz hocam. Şuan için sizin düzenlenen bir kararname var aktif bir şekilde okulunuz görebilir.manisa yı görebilen yok mu, benim başvuru sayfamda böyle birşey çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 79067
hocam dun benim sayfamda böyleydi okul ayrılma ve başlama yazısını gönderince düzeldi.manisa yı görebilen yok mu, benim başvuru sayfamda böyle birşey çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 79067
BÖTE mezunu olan herkes bu durumda ama işaretlememiz gerekiyor mu acaba ben de merak ediyorum. "Sizin alanınız değil alanınızın ismi değişti" gibi birşey derler mi acaba?Arkadaşlar il içi başvuru sayfasında yer alan Bulunduğum eğitim kurumunda alan degisikligim yapıldı ibaresi ne anlama geliyor acaba? Kimleri kapsıyor bilgisi olan var mı?Ekli dosyayı görüntüle 79054
Bizim alanımız değişti hocam. 1119 kodlu olan BT den 1120 kodlu Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri alanına gectikBÖTE mezunu olan herkes bu durumda ama işaretlememiz gerekiyor mu acaba ben de merak ediyorum. "Sizin alanınız değil alanınızın ismi değişti" gibi birşey derler mi acaba?
Alakasiz belki ama aklima geldi, simdi olmazya rotasyon gelirse, bizim brans degisim tarihimiz mi sayilacak mevcut olduğumuz okulda, yoksa ilk geldiğimiz tarih miBizim alanımız değişti hocam. 1119 kodlu olan BT den 1120 kodlu Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri alanına gectik
Bu durumda "bulunduğum kurumda alanım değişti" seçeneğini seçmeniz mi gerekecek?Bizim alanımız değişti hocam. 1119 kodlu olan BT den 1120 kodlu Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri alanına gectik
Bu bulundugu kurumda 3 yılını doldurmayanlar için geçerlidir diye düşünüyorum hocam. 3 yılını dolduranlar için sorun yok zaten.Bu durumda "bulunduğum kurumda alanım değişti" seçeneğini seçmeniz mi gerekecek?