Bulunduğum eğitim kurumunda alan degisikligim yapıldı ibaresi??

Kodla Büyü

mekrel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar il içi başvuru sayfasında yer alan Bulunduğum eğitim kurumunda alan degisikligim yapıldı ibaresi ne anlama geliyor acaba? Kimleri kapsıyor bilgisi olan var mı?
1000057599.webp

Arkadaşlar il içi başvuru sayfasında yer alan Bulunduğum eğitim kurumunda alan degisikligim yapıldı ibaresi ne anlama geliyor acaba? Kimleri kapsıyor bilgisi olan var mı?Ekli dosyayı görüntüle 79054
BÖTE mezunu olan herkes bu durumda ama işaretlememiz gerekiyor mu acaba ben de merak ediyorum. "Sizin alanınız değil alanınızın ismi değişti" gibi birşey derler mi acaba?

il milli eğitim müdürlüğünü telefon ile aradım az önce kararnameniz düzenlenme aşamasınd yetiştirmeye çalışıyoruz dedi inşallah düzelir, 5 yıldan beri bu okulda zorunlu idarecilik yapıyorum ve artık ailevi sebepler bu kadar sorumluluğu almama müsaade etmiyor. Biz de adam gibi maaş karşılığımız 15 saatin altında kalmasın diğer branşlar gibi dersimize girip çıkalım ya da her dönem bt formatörlüğü görevlendirmesi başvurusunda bulunmak yerine milli eğitim müdürlüklerinde veri hazırlama kontrol işletmeni gibi düz memur olalım, yerimizi bilelim, oradan oraya seyyar memur gibi sürüklenmeyelim.

BÖTE mezunu olan herkes bu durumda ama işaretlememiz gerekiyor mu acaba ben de merak ediyorum. "Sizin alanınız değil alanınızın ismi değişti" gibi birşey derler mi acaba?
Bizim alanımız değişti hocam. 1119 kodlu olan BT den 1120 kodlu Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri alanına gectik

Bizim alanımız değişti hocam. 1119 kodlu olan BT den 1120 kodlu Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri alanına gectik
Alakasiz belki ama aklima geldi, simdi olmazya rotasyon gelirse, bizim brans degisim tarihimiz mi sayilacak mevcut olduğumuz okulda, yoksa ilk geldiğimiz tarih mi 😀

Bu seçenekte; alan değişikliği öncesindeki süreniz ile alan değişikliği sonraki süreniz toplanıyor ve toplam süre 3 yıl oluyorsa il içi ve il dışı tayin hakkınız oluyor. Eğer toplam süre 3 yıldan az ise tayin isteme hakkınız yok. Eğer toplam süreniz 3 yıl olmaz ise ilgili seçeneği seçerek tayin başvurusu yapsanız da ilçe yada il mem reddedecektir.

Bulunduğunuz eğitim kurumunda 3 yılı doldurmuşsanız bu seçeneklerden hiç birini seçmenize gerek yok. Boş bırakıp direkt tercih yapabilirsiniz.

BBNET
Geri