Bu yıl kimler 8 yıla 1 kademe alacak?

Kodla Büyü
msa' Alıntı:
cyln' Alıntı:

Memurlar netteki yazıyı yeni buldum. Bu yazıya göre öyle görünüyor.

ilgili sitedeki soruya verilen cevabın doğru olmadığı kanaatindeyim. ilgili maddeden "bu sürelere ilişkin olarak ilave kademe verilmesine ilişkin hükme ise yer verilmemiştir." sonucunu nasıl çıkarmış anlamadım. Şayet öyle olsaydı, geriye dönük derece/kademe ilerlemeleri de verilmezdi, ama onlar verildi.

girdap08' Alıntı:
msa' Alıntı:
cyln' Alıntı:

Memurlar netteki yazıyı yeni buldum. Bu yazıya göre öyle görünüyor.

ilgili sitedeki soruya verilen cevabın doğru olmadığı kanaatindeyim. ilgili maddeden "bu sürelere ilişkin olarak ilave kademe verilmesine ilişkin hükme ise yer verilmemiştir." sonucunu nasıl çıkarmış anlamadım. Şayet öyle olsaydı, geriye dönük derece/kademe ilerlemeleri de verilmezdi, ama onlar verildi.

İnternette değişik yazılar olunca benim de kafam karıştı. Memurlar nete çok güvenmişim heralde.

Arkadaşın dilekçe yazıp ekletmesi gerekiyor. Sözleşmeli geçen süresi kademe derece ilerlemesine saydırması gerekiyor.

gakgoskentli' Alıntı:
AĞUSTOS 2007 ATAMASIYIM HENÜZ GELİŞME YOK
Gelişme olma zamanı gelmiş hocam. Okula veya okul aracılığıyla ilçeye bir hatırlat derim.
Geçen yıl benimle birlikte okuldaki 5-6 arkadaşın da günü geçmesine rağmen yapılmamıştı. İlçeye durumu bildirdikten sonra yaptılar.

6 yıl sicil notundan bir kademe alınmışsa o yıldan itibaren sekiz yıl sonra mı verilecek?

147 yi aradım durumu bildirdim. Bilgi edinme sorusu düştüler.
Cevap geldi.
sözleşmeli dönemlere ait sicil notu olmadığında hesaba katılmuyor

dikistutmazsabri' Alıntı:
gakgoskentli' Alıntı:
AĞUSTOS 2007 ATAMASIYIM HENÜZ GELİŞME YOK
Gelişme olma zamanı gelmiş hocam. Okula veya okul aracılığıyla ilçeye bir hatırlat derim.
Geçen yıl benimle birlikte okuldaki 5-6 arkadaşın da günü geçmesine rağmen yapılmamıştı. İlçeye durumu bildirdikten sonra yaptılar.
Ben bir idarenin kulağını çekeyim :mrgreen:

2007 ağustos atamasıyım ben de hiç bir şey almadım. dilekçe mi vermek gerekiyor.alan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim

BBNET
Geri