bu yıl il dışı düşünen arkadaşlar...puanınız kaç?

Kodla Büyü
hocam sen şanslıymışsın :) o puanla ilk tercihin olur inş.
ben 57puan ile ege isteyeceğim, çok umudum yok. (tef mezunuyum)

hocam ben geçen sene izmir istedim olmadı..ama tef mezunları daha şanslı....olur sizinde denizli aydın falan

Bende 70 Puanla Ç.kale,B.esir,Bursa,T.dağ,Edirne hayırlısı bakalım.

way bea puanlara bak ben hiç yazıpta rezil olmayım puanımı kısmetse Antalya isteyecem. yüksek puanlılar kalmamıştır diyordum yine puanlı arkadaşlarımız varmış.

Vay be demek il dışı düşünsek 57 puanla hiçbir yere gidemeyecekmişiz :mrgreen: Allahtan kendi memleketimizdeyiz :)

Neyse yüksek puanlı arkadaşlar bu sene yazsınlar da fazla yüksek puanlı arkadaş kalmasın :) Şimdilik 80 puanımız var gelecek sene 90 küsür olur rotamız Bursa inşallah. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim tayin dönemlerinde. 2 sene ümidim yokken kendimi Giresundan bir anda Sakaryada buldum bence ümidinizi kesmeyin.

113 puan Erzurumdayım. Ankara,Nevşehir,Kırşehir,Kırıkkale,Niğde bu şehirlere yakın yerleri isteyeceğim

sakarya iyidir hocam bursaya yakın istanbula yakın 12 sene az gitmedik kadıköy bilgisayarcılar sokağına

Yav arkadaşlar burada gene karışık kuruşık yazıyonuz. Gelin http://www.atamayap.com a, üye olun oraya yazın puan ve tercihleri de biz de adam akıllı görelim sıramızı. Hem düzenli olur hem de 300den fazla b.t.ci var üye. Sağlıklı sonuç olur daha da artarsa.

spinoza57' Alıntı:
Neyse yüksek puanlı arkadaşlar bu sene yazsınlar da fazla yüksek puanlı arkadaş kalmasın :) Şimdilik 80 puanımız var gelecek sene 90 küsür olur rotamız Bursa inşallah. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim tayin dönemlerinde. 2 sene ümidim yokken kendimi Giresundan bir anda Sakaryada buldum bence ümidinizi kesmeyin.
Hocam Sakarya'da nerdesiiniz?

öske' Alıntı:
Yav arkadaşlar burada gene karışık kuruşık yazıyonuz. Gelin http://www.atamayap.com a, üye olun oraya yazın puan ve tercihleri de biz de adam akıllı görelim sıramızı. Hem düzenli olur hem de 300den fazla b.t.ci var üye. Sağlıklı sonuç olur daha da artarsa.

264 die puanmı olur lannnnnnnnnnnnnnnnn... ocaaamımı yıkcanız siz benim :cry: :cry: :cry: doğruysa ordakiler şayet sıçtık biz.bu senede kaldık

yigido03' Alıntı:
110-Kocaeli
Bir de tayin başlasa :( :verymad:

Tayin dönemi görüşelim hocam benim puan sizden fazla(140 civarı) ve bende kocaeli isteyeceğim ona göre bir ayarlama yaparız aramızda, puanın yüksek olduğunu kanıtlamak için o gün bi printscreen yaparım, inşallah olur, ama umudum yok çünkü MEB'e göre biz yokuz... Hayırlı kandiller...

bahhele' Alıntı:
öske' Alıntı:

264 die puanmı olur lannnnnnnnnnnnnnnnn... ocaaamımı yıkcanız siz benim :cry: :cry: :cry: doğruysa ordakiler şayet sıçtık biz.bu senede kaldık

Hiçbir yere güvenmeyin moralinizi de bozmayın hocam. Geçen senelerde de ne olduğunu gördük. Eğitimhane, atamayap vs vs hikaye buralar...

BBNET
Geri