botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 5 Kasım 2007 #1 Bu virüsleri silsem bilgisayar zarar görür mü? Ayrıca bu virüslerin bulaştığı dosyalar ne işe yarıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu virüsleri silsem bilgisayar zarar görür mü? Ayrıca bu virüslerin bulaştığı dosyalar ne işe yarıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 5 Kasım 2007 #2 Arkadaşlar yorumunuz yok mu? Silsem işletim sistemi zarar görür mü acaba?
I ickeryaa Aktif Üye Mesajlar 120 21 Kasım 2007 #5 Hocam galiba Nod32 kullanıyorsunuzz. Bende aynı AVP kullanıyorum.Silin gitasin bişey olmaz.
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 5 Ocak 2008 #7 Sileli çok oldu ama merak edenler için söyleyeyim. Sildikten sonra format atıldı mecburen
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,925 5 Ocak 2008 #8 botett' Alıntı: Sileli çok oldu ama merak edenler için söyleyeyim. Sildikten sonra format atıldı mecburen Genişletmek için tıkla ... iyi ya bahane olmuş.. zaten format atacaktın.. biraz Nasrettin Hocayı yad edelim
botett' Alıntı: Sileli çok oldu ama merak edenler için söyleyeyim. Sildikten sonra format atıldı mecburen Genişletmek için tıkla ... iyi ya bahane olmuş.. zaten format atacaktın.. biraz Nasrettin Hocayı yad edelim
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 5 Ocak 2008 #9 Ya okulun bilgisayarıydı. (İdarenin) Servise verdiler. Ben atmadım...