Bu videonun devamı nerededir?

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye

Arkadaşlar bu videonun devamını bulamadım göremedim, bilen görev var mı?
Böyle haber kanalında gibi video yapmak istiyorum, önce gptnin önerisiyle https://elai.io/ denedim ancak süre kısıtı var 14sn mi ne alıyor sadece sonra studio.d-id.com a geçtim, Cem Öğretiri ekledim ona yakın tok sesler için ücret istiyor neyse normal sesler olsun dedim resmini ekledim ancak vücudunu oynatmıyor bu sefer de sanki bu videodaki yapım aşamaları daha profesyonelmiş gibi geldi ama devamı yok bunda da

Arkadaşlar bu videonun devamını bulamadım göremedim, bilen görev var mı?
Böyle haber kanalında gibi video yapmak istiyorum, önce gptnin önerisiyle https://elai.io/ denedim ancak süre kısıtı var 14sn mi ne alıyor sadece sonra studio.d-id.com a geçtim, Cem Öğretiri ekledim ona yakın tok sesler için ücret istiyor neyse normal sesler olsun dedim resmini ekledim ancak vücudunu oynatmıyor bu sefer de sanki bu videodaki yapım aşamaları daha profesyonelmiş gibi geldi ama devamı yok bunda da

Çok teşekkürler hocam iyi ki varsınız
Ne demek hocam. Kolay gelsin ama Ozan Sihay ve bu tür içerik üreticileri genelde ücretli versiyonları kullanıyorlar. Ücretsiz sürümlerinde yapılır mı bilmem.

Ozan Sihay'ı severim ve kanalını gezer bakarım videolarına.

Onur Naci Öztürkler var o da güzel içerikler üretiyor.

Birkaç yapay zeka kullanacak olsak ben de alayım ücretli versiyonlardan diyorum ama hepsi parça parça farklı şeyler yapıyor. Onur beyi de takip edeyim.

Ne demek hocam. Kolay gelsin ama Ozan Sihay ve bu tür içerik üreticileri genelde ücretli versiyonları kullanıyorlar. Ücretsiz sürümlerinde yapılır mı bilmem.

Ozan Sihay'ı severim ve kanalını gezer bakarım videolarına.

Onur Naci Öztürkler var o da güzel içerikler üretiyor.
Şimdi onu da inceliyorum ancak onda da ücretli birçok şey.
Hocam üyelik aldığınız bir yapay zeka var mı? Sosyal medya içerik üretimleri (okulun sayfası,instagramı, 10 yaşındaki kızımın satmak istediği incik boncukları vs için) yapay zeka araçlarını kullanmak istiyorum. Hatta okullar açıldığında öğrencilere yapay zeka araçlarını 1 ay falan anlatmak istiyorum ancak neye elimi atsam ücretli çıkıyor ve doğal olarak öğrencilerin ilgisini çekmiyor bu durumda. Bana önerebileceğiniz ücretsiz yada k12 mailiyle erişebileceğim yapay zeka araçları var mı sizin çok sık kullandığınız mesela? Yada arkadaşlar sizler de öneride bulunur musunuz

Şimdi onu da inceliyorum ancak onda da ücretli birçok şey.
Hocam üyelik aldığınız bir yapay zeka var mı? Sosyal medya içerik üretimleri (okulun sayfası,instagramı, 10 yaşındaki kızımın satmak istediği incik boncukları vs için) yapay zeka araçlarını kullanmak istiyorum. Hatta okullar açıldığında öğrencilere yapay zeka araçlarını 1 ay falan anlatmak istiyorum ancak neye elimi atsam ücretli çıkıyor ve doğal olarak öğrencilerin ilgisini çekmiyor bu durumda. Bana önerebileceğiniz ücretsiz yada k12 mailiyle erişebileceğim yapay zeka araçları var mı sizin çok sık kullandığınız mesela? Yada arkadaşlar sizler de öneride bulunur musunuz
Hiçbir yapay zeka aracı herşeyi ücretsiz sunmuyor. Öyle kullandığım bir araçta yok. Mesela google veo3 aylık 5000 tl verince herşeyi kullandırtıyor.

Ozan Sihay veya Onur Naci Öztürkler fark etmez neticede para verip alıyorlar. Yapacak birşey yok maalesef. En az o araçların parasını ödeyecek kadar kazanmak lazım aylık.

Şuan gemini, chatgpt'yi Pardus ya da genel linux öğrenmek için kullanıyorum o kadar.

Bir de lazım olunca kod yazdırıyorum.

Son düzenleme:
aslında tamamen ücretsiz olmalarına gerek yok mesela Heygen, Suno verdikleri kredi ile yeteri kadar kullanmamıza izin veriyor bana yeterli geliyor. Bunun gibi.

aslında tamamen ücretsiz olmalarına gerek yok mesela Heygen, Suno verdikleri kredi ile yeteri kadar kullanmamıza izin veriyor bana yeterli geliyor. Bunun gibi.

Chatgpt'ye sordum şu araçları listeledi.​

promt olarak şunu yazdım : ücretsiz versiyonu olan ve günlük kredi ile içerik üreten ücretli sürümünü kullanmadan basitçe işlerimi görebileceğim yapay zeka araçlarının listesini kategorilere göre listeler misin? heygen ve suno buna bir örnek olabilir. Onları kriter olarak alarak onlar gibi günlük , haftalık ya da aylık kredilerle ücretsiz içerik oluşturması yeterli

🎥 Video Oluşturma / Avatarlar / Dublaj

Araç AdıKategoriÜcretsiz Kullanım HakkıAçıklama
HeygenAvatar / Konuşan VideoAylık sınırlı kredi (örneğin, ~1 dakikalık video)Gerçekçi konuşan avatar videoları oluşturur
SynthesiaAvatar / Sunucu VideoSınırlı demo (tam sürüm için ödeme gerekli)Sunucu avatar videoları üretimi, sınırlı ücretsiz
ColossyanKonuşan Avatar VideoHaftalık ücretsiz üretim limitiBenzer şekilde, AI konuşan videolar sunar
PictoryMetinden Videoya3 video / ay (deneme planı)Blog yazısından veya metinden video üretir
D-IDKonuşan Yüz ÜretimiGünlük sınırlı üretimFotoğraftan konuşan video yapar

🎵 Müzik & Ses Üretimi

Suno AIMüzik OluşturmaGünlük/aylık sınırlı şarkı üretimi (örneğin 5-10)Metinden AI şarkı üretimi (şarkı sözü ve ses)
Voicemod Text to SongŞarkı YapımıGünde sınırlı sayıda şarkıEğlenceli, basit şarkı üretimi
SoundrawMüzik OluşturmaAyda sınırlı üretim, tam kullanım için üyelikTelifsiz arka plan müziği oluşturur
Lalal.aiSes Ayrıştırma10 dakikalık ücretsiz kullanımŞarkılardan vokal ve enstrümanları ayırır
MelobytesŞarkı ÜretimiGünlük ücretsiz üretim (çok sınırlı)Görselden, metinden müzik yapar

🗣️ Metinden Konuşma (TTS) / Ses Klonlama

ElevenLabsMetinden SesAylık 10.000 karakter (yaklaşık 20 dak.)Gerçekçi TTS, çok kaliteli
PlayHTTTS / SesAylık birkaç dakika ses üretimiÇok sayıda ses ve dil desteği
FakeYouKarikatür SesGünde birkaç üretim (yoğunluğa göre bekleme olabilir)Karakter sesleriyle TTS
UberduckTTS / Rap BotuGünlük sınırlı üretimRap botu ve karakter sesleri

✍️ Metin Üretimi / İçerik Yazımı

Copy.aiPazarlama YazımıAylık 2.000 kelime üretim hakkıBlog, sosyal medya içeriği üretimi
WritesonicMetin ÜretimiGünlük sınırlı üretim (kaliteye göre)ChatGPT benzeri içerik oluşturma
Notion AINot & YazıSınırlı özellikler, ücretsiz planlaNot alma sırasında AI destekli yazım
Jasper.aiPazarlama7 günlük deneme, sınırlı içerikPazarlama metni ve blog için
ScalenutSEO İçerikAylık sınırlı kelime hakkı (deneme planı)SEO uyumlu içerik üretimi

🎨 Görsel / Görüntü Üretimi

Leonardo.aiGörsel ÜretimiGünlük sınırlı kredi (~150 kredi/gün)Midjourney benzeri, detaylı prompt ile
CraiyonGörsel ÜretimiSınırsız ama kalite düşükDALL·E tabanlı açık erişim
Microsoft DesignerGörsel TasarımGünlük üretim, DALL·E tabanlıCanva benzeri + AI destekli
Bing Image CreatorGörsel ÜretimiGünlük kredi (~15 boost, sonra yavaş)DALL·E tabanlı görsel üretimi
Playground AIGörsel ÜretimiGünlük/aylık sınırlı krediGörsel tasarımı için kolay arayüz

📊 Sunum & Ofis Araçları

Tome.appSunum OluşturucuAylık 500 kredi (yaklaşık 10 sunum)AI ile sunum hazırlama
Beautiful.aiSunumÜcretsiz planla sınırlı sunum yapımıModern slaytlar üretir
Gamma.appSunumGünlük üretim limitiYazıdan sunuma dönüşüm
SlidesAI.ioSunumSınırlı ücretsiz kullanımGoogle Slides eklentisi ile çalışır

• Beğen
Tepkiler: hnf
ilksms
Geri