BU TOYOTA ALINIR MI ARKADAŞLAR, FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM???

Kodla Büyü

jumper34

Aktif Üye
TOYOTA COROLLA 1.4 DİZEL TAVSİYE EDER MİSİNİZ. NE DER KULLANAN ARKADAŞLAR?
TEMİZ BOYASIZ HATASIZ KAZASIZ 2011 MODEL MANUEL COROLLA COMFORT BULDUM BİR TANE. MALUM TEMİZ ARABA BULMAK ÇOK ZOR. BİNDİM TUR ATTIM BEĞENDİM. TEK AKLIMA TAKILAN TARAFI ARABA 3 YILDA 135000 KM YAPMIŞ. GÜYA SERVİS BAKIMLI AMA BAKTIRACAM ELBETTE. DEDİĞİM GİBİ ORİJİNAL VE BOYASIZ. KİLOMETRE SORUN OLUR MU SİZCE? FİYAT 41000 TL SON
NE DERSİNİZ???

2008 Class modelini kullanıyorum çok memnun olduğumu söyleyeyim.. 2 yıl oldu alalı standart bakımlar haricinde hiç masraf açmadı. evim çok yokuşlu bir yerde olmasına rağmen 6,5 lt şehir, içi uzun yolda 4,5 lt yakıt tüketimi var.

muallimtamer' Alıntı:
2008 Class modelini kullanıyorum çok memnun olduğumu söyleyeyim.. 2 yıl oldu alalı standart bakımlar haricinde hiç masraf açmadı. evim çok yokuşlu bir yerde olmasına rağmen 6,5 lt şehir, içi uzun yolda 4,5 lt yakıt tüketimi var.

TEŞEKKÜRLER HOCAM
CLASS DİYE Bİ PAKETİ VAR MIYDI HOCAM COROLLA NIN. SİZDEN DUYDUM İLK DEFA.
BU ARACIN DA YOL BİLGİSAYARINDA 6.3 YAZIYORDU, HAKLISINIZ YAKIT KONUSUNDA CİMRİ. BENİM DERDİM KİKOMETRE. 135BİN İLERDE BAŞIMI AĞRITIR MI?

class modelleri rusya için üretilen modellerdi onların hava yastıkları biraz daha az ve ısıtma sistemleri farklı

41000 tl için uygun bir rakam bende benzinlisi var 2012 model 10 binde comfort extra 50 binde aşağısına düşünmem.

eğer kaza yapmadıysa ve sorunsuzsa alabilirsin.

unutmadan bir serisinde yağ yakma durumu var onu kesinlikle unutma

ozcanikli' Alıntı:
class modelleri rusya için üretilen modellerdi onların hava yastıkları biraz daha az ve ısıtma sistemleri farklı

41000 tl için uygun bir rakam bende benzinlisi var 2012 model 10 binde comfort extra 50 binde aşağısına düşünmem.

eğer kaza yapmadıysa ve sorunsuzsa alabilirsin.

unutmadan bir serisinde yağ yakma durumu var onu kesinlikle unutma

HAKLISINIZ HOCAM. ZATEN İLK KAZASINI BOYASINI SORDUM. 135BİN YAPMIŞ BİR ARABADA 1-2 PARÇA BOYA BEKLERKEN SIFIR BOYA KAZA DEDİ ADAM. TABİ YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRMEDİK DAHA GÖTÜRÜNCE ANLAŞILIR AK KARA. YAĞ OLAYINI DA ÖZELLİKLE SORACAM TEŞEKKÜRLER

Arkadaşın dediği gibi Class modelinde arka camlar manuel ve 4 hava yastığı var gerisi aynı.. kaza yoksa 135 bin toyota için sorun değil bence 500 bine kadar sorunsuz çalıştıklarını biliyorum..

hocam bütçe olarak 41000 çok iyi rakam bence paranıza yazık etmeyin.
b sınıfı yada başka bir araç alın uzun süre binin.

hocam 1.4 dizel aurisim vardı 119 binde aldımdı. 140 binde sattım sorunsuz bi şekilde toyotada km ye cok takılma servis bakımlıysa.

muallimtamer' Alıntı:
Arkadaşın dediği gibi Class modelinde arka camlar manuel ve 4 hava yastığı var gerisi aynı.. kaza yoksa 135 bin toyota için sorun değil bence 500 bine kadar sorunsuz çalıştıklarını biliyorum..

500bin km sorunsuz çalışma olayı benzinli toyotalar için geçerli sayın hocam dizelleri o kadar parlak değil maalesef

Aynı arabadan vardı bende. Corolla'da sıkıntı arka koltukta üç kişinin sıkışarak oturması. Koltuk kenarları yukarı doğru eğimli olduğu için belirli bir süreden sonra kenarlarda oturana işkence oluyor. Sıfır boya denilen bir çok araç servise götürülünce boyalı çıkıyor bilginiz olsun. Kilometre de üç yıla göre aşırı fazla. Şirket aracı olabilir belki.

muallimtamer' Alıntı:

Evet 500bin 600bin derler ama şartlar da Avrupa şartları olursa hocam, yakıtıydı yoluydu bakımıydı vs

frtmr' Alıntı:
hocam bütçe olarak 41000 çok iyi rakam bence paranıza yazık etmeyin.
b sınıfı yada başka bir araç alın uzun süre binin.
Hocam B sınıfı seri olur kullanım kolay olur şehir içinde ama uzun yolda da hiç çekilmez, artı bagajı küçük olur. O yüzden C veya D sınıfı olması tercihim oldu.

yadigartbaykal' Alıntı:
ben de uzak durun diyenlerdenim, fakat yetkili servis tarafından bakımları düzenli olarak yapılmışsa alın. Bu durumda adamın üç yılda en az 10 kere yetkili servise girmiş olması gerekiyor.
Bence önceliğiniz boyadan çok aracın bakım durumu. Dizel araçlar uzun ömürlü olmaları için bakım ister hele de d-4 (5 yıl kullandım) eksiksiz ister. Bakımlı olduğunu kanıtlayabiliyorsa alın derim.
Haklısın hocam bakım elbette önemli, bakalım servise bi uğrayıp plakadan baktıracam ne yapmışlar bu arabaya, teşekkürler

hocam toyota bu ya borumu.. fiyat uygun km ye o kadar takilmayin bilgisayara baglayip baksinlar araba daha yeni kazasi gercektende yoksa kacirma..

135000 kilometre önemli değil hatta 235000 bile olsa önemli değil ancak!

Bu araç bu kilimetreyi 3 yılda yaptıysa sorun tabiki, yılda 45 000 ayda yaklaşık 4000 km demek günde ise 130-140 km demek. bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilometre yapan araca binen kişi muhtemel sürekli tam gaz binmiştir. motoru çok sıkıştırmıştır. motoru dizel ve 1,4 motor küçük olduğundan çok yıpranmıştır bence. bu yüzden de kilometresi sorun bence. Muhtemelen kiralık çalışmıştır. 40 000 tl az para değil yaklaşmayın bence. motor bakımı ve masrafı gelmiştir.

o paralara benzin lpg li avensis bakın 2009-2010 olsun ama temiz binilmiş olsun bence.

hocam bmw ve mercedes dışına 100000 i geçmiş dizel araç almak mantıklı değil. Dizel motorların arızası benzinliden çok pahalı

km 3 yıl için çok fazla. arkadaşların dediği gibi kiralık veya şirket aracı olarak kullanılmıştır

bendede ayni arabadan var. 45000 kmde ben 46000drn asagi vermem. ek olarak celik jant park sensoru kapi citasi bagaj havuzu ve paspaslar ve ekstra garanti var. bunlara 1500-2000 cikardan aradaki 3000-4000 liralik fark kmden kaynakli. hem ucuza alip hemde km cok demiyeceksin. km dusuk aliyorsan fiyati artacak bu seferde

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Bakalım son olarak 40bin teklifimi sunucam olursa olur. Genel kanı zaten kilometre sorun olacağı yönünde. Km yüksek diye fiyatının uygun olduğu da ortada. Aynı arabanın km si düşük emsalleri 45bin-55bin aralığında geziyor internette.

bende 2012 dizel comfort var, dediğiniz gibi fiyatlar yüksek,malum sıfır fiyatları 70 bine çıkınca... motor a özel ilgi gösterin. Kazası olmaması bir avantaj çok km olması bence problem değil, eğer yağ değişimleri servis bakımlı yapılmış ise sorun olmaz.

wswswq' Alıntı:
bende 2012 dizel comfort var, dediğiniz gibi fiyatlar yüksek,malum sıfır fiyatları 70 bine çıkınca... motor a özel ilgi gösterin. Kazası olmaması bir avantaj çok km olması bence problem değil, eğer yağ değişimleri servis bakımlı yapılmış ise sorun olmaz.
Teşekkürker hocam

comfortlar da pek bir donanim yok klima analog, ESP yok , Hiz sabitleme yok ayrıca 3 senede 135 bin km - senede 45 bin eder ayda neredeyse 4 bin km...bence şirket arabasıdır o araç...fiyatı da çok uygun değil...Bence aramaya devam...o fiyatlara sedan Mazda 3 dizeller var...hemde daha temizini ve donanımlısını bulabilirsiniz..birde 1.4 dizeller 90 beygir performans düşük..

her_dem' Alıntı:
bendede ayni arabadan var. 45000 kmde ben 46000drn asagi vermem. ek olarak celik jant park sensoru kapi citasi bagaj havuzu ve paspaslar ve ekstra garanti var. bunlara 1500-2000 cikardan aradaki 3000-4000 liralik fark kmden kaynakli. hem ucuza alip hemde km cok demiyeceksin. km dusuk aliyorsan fiyati artacak bu seferde
NE EKMEK O KADAR KÖFTE HAKLISIN BİLADER

BBNET
Geri