bu tekme oyun kuralları içindedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan papakaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam öncelikle tarafsız olmana çağrıyorum. Çünkü aşağıdaki linkte Magane futbolcu Sow a tekmek atıyor kimse buna bir şey demiyor değil mi Eğer o futbolcu FENEBAHÇELİ olsaydı o zaman her şey değişirdi değil mi? Bu arada Caner i sevmiyorum, benim burada saadece bir şey yazarken FENERLİ diye yazmayın diye.
http://www.fanatik.com.tr/aninda-tepki_ ... 339200.htm

nebiyan55' Alıntı:
insanlıktan nasibini almamış bir futbolcu. Renklerin hiç bir önemi yok.
Hocam çok doğru söylediniz...

easytr' Alıntı:
futbolcusu pislik, kalecisi basın mensubunu tehdit eden kıro, başkanıda şikeci olursa gerisinden hayır bekleme.
Bir Fenerbahçe li olarak;

Hangi takımlı olduğunuzu bilmemekle birlikte;
Sizin takımınızın futbolcusu daha iğrenç, kaleciniz hıyarağası, başkanı mafya babası olduğunu düşünüyor, gerisi olan siz'den de hayır beklemiyorum. :-1:

Konuya gelecek olursak; :roll:
Caner'in yaptıgı hareketi kabul etmek mümkün değil elbette, başkanın yaptığı şikeyi benimsemek hoş değil tabi,
Ama bunu genelleyerek soylemek hiç hoş değil,

Renklerin önemi olmamakla birlikde En Büyük Fenerbahçe :++:

vurun abalıya..
6. dakikada sow un bacağını yardı adam.. sarı mı kırmızı mı diye tartışılabilecek pozisyonda faul bile çalınmadı.. heralde bunu gör(e)mediniz.
canerin aldığı kart ne kadar hatalı ise almadığı da o kadar hatalı..

+4 deki gol hazmedilemedi galiba..

mutlucan' Alıntı:
vurun abalıya..
6. dakikada sow un bacağını yardı adam.. sarı mı kırmızı mı diye tartışılabilecek pozisyonda faul bile çalınmadı.. heralde bunu gör(e)mediniz.

sowun bacağını yardıysa haklı o zaman caner ne diyelim. milli takıma falan çağrıldı diye iyice kendini bir şey sandı. şikeci zihniyette hor göreceği yerde hoş görmeye başladı. emrenin verilmeyen kartını hiç söylemiyorum.

+4 deki golüne bir şey diyemem ama dava süreci bitince ne olacaksınız onu merak ediyorum. kap bile şikeyi tescil etti siz kabul edemiyorsunuz :D

papakaa' Alıntı:
mutlucan' Alıntı:
vurun abalıya..

sowun bacağını yardıysa haklı o zaman caner ne diyelim. :D
bu cümleden birşey anladıysam Barça ya 3. kümede göreyim

türkiyede, saha içinde (dışarıyı bilemem) en sevmediğim karakter caner, sen sevmediğim futbolcu (nasıl olmuşsa artık!) selçuk şahin, pozisyona gelince hiç şaşırmadım...

gayet açık biz canerden bahsediyoruz siz hemen saldırıya geçip sowun ayağıyla kıyaslama geçiyorsunuz. sowun bacağı ile canerin pozisyonunun ne alakası var
ayrıca mesajın gönderilme saatine bakarsanız maç bitmemişti. +4 hazmedilemedi falan demişsinizde

bu tarz futbolcuları izlemek için para veriyor zaman harcıyor olmak ne kadar acı.
hakemin süzemediği pozisyonu pfdknın cezalandırması gerekiyor.bu tarz spormenliğe aykırı davranışlar cezasız kalmamalı.

bence canere verilen ilk sarı kart yanlış bu pozisyonuda çok abartmışınız bu pozisyonda sarıkartlık caner sadece topa müdahee etmek istemiş. bu maçta öyle olaylar varki sadece canere takılmanızda ilginç çocuk ne yapsa suç. milli maçta oynasa suç, oynamasa suç, sonuçta kasıtlı bir hareketin olduğunu düşünmüyorum

BBNET
Geri