bu siteden adam olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sargon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Sargon

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bir ara site yapmaya başlamıştım. tamamı ile bana ait olsun isteğiyle başlanan bu sevdadan vazgeçmiştim. kısacası bunu yapmaya devam edeyim mi? eksikleri nelerdir?(genel tasarım olarak tabi zaten sitecik içerisinde pek bişey yok). cem-i cümlenin fikirlerini beklerim efenim.

http://sercanozer.freeiz.com/

bence güzel bir şey ortaya çıkar.başlangıç itibariyle yapılmaya değer görüyorum.bence devam etmelisin.oldukça hoş duruyor görseli.

bence oluyor hocam...neden bu kadar karamsarsınız ki??? içeriğini de doldurursanız güzel bir site olacağı kanaatindeyim...ama bana nedense hazır siteleri andırdı eğer gerçekten siz yaptıysanız bence devam edin :++:

Yakında tüm okullar milli eğitim ortak şablonu kullanacak diye duydum yanılıyor muyum?

Başlangıç için fena değil hocam, devam edin bence. Zaten yaptıkça gelişir, güzelleşir..

anadoluman' Alıntı:
Hocam bilmiyorsan joomla öğren, iki dakika da yap siteni uğraşma hiç

hocam sırf onlardan kaçmak için yapıyorum zaten

bilisimcomu' Alıntı:
bence oluyor hocam...neden bu kadar karamsarsınız ki??? içeriğini de doldurursanız güzel bir site
olacağı kanaatindeyim...ama bana nedense hazır siteleri andırdı eğer gerçekten siz yaptıysanız bence devam edin :++:

slider hariç hepsi bana aittir hocam. bitirince dosyaları yayınlamayı düşünüyorum o zaman bakarsınız.

BBNET
Geri