Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyide galip öztürkün hepimiz o dönemde çete davasından tutuklandığına inandırıldık, yani tüm gazeteler haberi böyle verdi. bu haber başbakan geçen sene bizi övüyordu şimdi çete diyor diyen mantıkla aynı. samanyolu tabiki böyle yazacak şimdi, hadi sıkıysa galip öztürk yarın çıksın ben sabahla röportaj yapmadım desin, o zaman samanyolunun dediklerine inanırım. yoksa zaten hergün yaptıkları iş yalanlamak, beddua ettiler bunu bile kabul etmediler, bunu mu kabul etcekler uhaha:
sen şimdi benim 1 sene önceki mesajımı bul forumda, sen geçen yıl cemaati seviyordun onun için şuan yalan yazıyorsun de, bende sana biyerimle güleyim. mantık bu mantık.
bozdağlı, sana bir meslektaşın olarak söylüyorum, mantıklı düşün, böyle kafanı kuma gömerek sadece komik olursun. sen fakülte mezunu birisin, sen bunları yazarsan cahil cühela ne yapmaz
ne oluyo havuz olunca? bazı gerçeklerin açıklanması hoşunuza gitmiyor havuzla fiskiyeyle hedef saptırcaksınız aklınızca. yalan habere inan gerçek haber olunca havuz. hmm