BU SİTEDEKİ KADROMUZ BÖLÜMÜNÜ ÇOK BEĞENDİM!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sarix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam kadro bölümünü show-hide layer komutunu kullanarak yaptım.ilk başta resimleri ayarladım.sonra behaviours panelinden show-hide layers ekledim.

seyyar' Alıntı:
hocam emeğine sağlık kodlarını alıp kendimce düzenledim.helal et :)

ne demek hocam helali hoş olsun.ben göndermeyi düşündüm ama resimler olmadan anlaşılması zor olur dedim.yinede isteyene resimsiz tek sayfyı yollarım

haklısın biraz zor ama yinede çok düzenli hazırlamışsın anlamak uzun sürmedi tekrardan tşkler.

skipper_forum' Alıntı:
hocam ilk sayfa güzelmiş ama her öğretmenin ayrı sayfası olsa daha güzel olurdu.

çok gereksiz ve boşa zaman harcama değilmi hocam her öğretmene ayrı sayfa? :shock: ben arkadaşın yaptığını nedense pratik ve ekonomik buldum :) kullanırız belki bizde bozo hocam.. bilginize..

yok hocam kendi sayfasında aç, bu site için; üstte branş öğretmenleri - sınıf öğretmenleri - idareciler linkleri olur. alta tıkladığın linkin içeriği gelir.

meb in frame kullanmama saçmalığını anlamıyorum, hem büyük kolaylık hemde zamandan tasarruf. Çok hoş bi site bozo hocam, ellerine sağlık

Rüzgara Karşı' Alıntı:
yok hocam kendi sayfasında aç, bu site için; üstte branş öğretmenleri - sınıf öğretmenleri - idareciler linkleri olur. alta tıkladığın linkin içeriği gelir.

hocam tam anlayamadım dediğinizi.üstte linke tıkladığımız zaman altta linkin içeriği nasıl gelecek.?

bozo' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:

hocam tam anlayamadım dediğinizi.üstte linke tıkladığımız zaman altta linkin içeriği nasıl gelecek.?
hocam istersen asp ile istersen html ile yap. yeni sayfada açmana gerek yok demek istemiştim. üstte linklerin kalıp kalmayacağı sana kalmış. çerçeve kullanma da nasıl yaparsan yap :)

the myte hocam.özelden ekleme menusunu bulamadım.burda yolluyorum.main ve index.asp var içinde.web dende backroundları indir.sana zahmet.güle güle kullanın

Ekli dosyalar

Fireworks ile dilim ve aktif bölge araçları kullanılarak da yapılabiliyor

Siteyi çok beğendim, renkler, menüler, içerik.Gereksiz hiç birşey yok.Elinize sağlık hocam.

bozo hocam sitenizin tasarım güzel fakat bi şey dikkatimi çekti..
MEB'nın gönderdiği web sayfaları yönergesinde bannerda Atatürk Resmi ve Türk Bayrağı, İl, İlçe adı gibi şeylerin olması gerektiği söyleniyor..
eminim dalgınlığınza gelmiştir..
ellerinize sağlık siteniz hoş ve sade..
kolay gelsin..

BBNET
Geri