Bu puan nasıl alınır?

Kodla Büyü
Hocam daha öncesinde sözleşmeli öğretmen olarak çalışmıştır.

Bende 2007 yılında sözleşmeli olarak başladım 2009 da kpss ye tekrar girerek kadrolu atandım. Ama gariptir meb sözleşmeli çalıştığınız süreyi ne öğretmenlikten ne de memuriyetten sayıyor. Sadece hizmet puanını ekliyor.

tarik8411' Alıntı:

Bende 2007 yılında sözleşmeli olarak başladım 2009 da kpss ye tekrar girerek kadrolu atandım. Ama gariptir meb sözleşmeli çalıştığınız süreyi ne öğretmenlikten ne de memuriyetten sayıyor. Sadece hizmet puanını ekliyor.
hocam başvurunuzu yapın, sürelerinizi ekletin...daha önce konusu açılmıştı, ilçeye gidin il e gönderirlerse il e gidersiniz, dilekçe ekrak mevrak başvurunuzu yapın, ekletin sürelerinizi, kadame-derece de alacaksınız, yaptım oldu :)

EynelMefer' Alıntı:
tarik8411' Alıntı:

hocam başvurunuzu yapın, sürelerinizi ekletin...daha önce konusu açılmıştı, ilçeye gidin il e gönderirlerse il e gidersiniz, dilekçe ekrak mevrak başvurunuzu yapın, ekletin sürelerinizi, kadame-derece de alacaksınız, yaptım oldu :)

Hocam sırf bu süre meselesi yüzünden il içi tayinde tercih yapamadım. Sağolsun bizim ilçe bu konularda çok sıkıntılı. Defalarca dilekçe verdim bütün belgeleri evrakları gönderdim yok efendim sadece emeklilik süresine ekleniyor dediler.

Tatil dönüşünde yine başlıycaz memurlara derdimiz anlatmaya.

İnşaallah herşey gönlünüze göre olur yada en azından hakkınız neyse o olurda madur olmazsınız bir daha :)

Sözleşmeli olarak çalışmıştır. Ayrıca askerlik de hizmet puanı verir ama çalışma süresine etki etmez.

arkadaşlar bende 2009 ağustos da sözleşmeli atandim.. 2010 mayısda doğu görevi affı çıktı, 2010 haziran da kadroya geçtim.. 2011 haziranda da bildiğiniz üzere bütün sözleşmeliler kadroya geçirildi ve bütün haklar verildi.. benim gibilerin ise sözleşmeli yaptığı günler puan haricinde hiç birşeyi etkilemedi.. dava açıldı sözleşmeliden kadroya geçenlerinde doğu görevi afolsun ve kademeyi de etkilesin yani hakları verilsin diye ama sonuç ne oldu bilgisi olan var mi

BBNET
Geri