hocam başvurunuzu yapın, sürelerinizi ekletin...daha önce konusu açılmıştı, ilçeye gidin il e gönderirlerse il e gidersiniz, dilekçe ekrak mevrak başvurunuzu yapın, ekletin sürelerinizi, kadame-derece de alacaksınız, yaptım oldutarik8411' Alıntı:Hocam daha öncesinde sözleşmeli öğretmen olarak çalışmıştır.
Bende 2007 yılında sözleşmeli olarak başladım 2009 da kpss ye tekrar girerek kadrolu atandım. Ama gariptir meb sözleşmeli çalıştığınız süreyi ne öğretmenlikten ne de memuriyetten sayıyor. Sadece hizmet puanını ekliyor.
EynelMefer' Alıntı:hocam başvurunuzu yapın, sürelerinizi ekletin...daha önce konusu açılmıştı, ilçeye gidin il e gönderirlerse il e gidersiniz, dilekçe ekrak mevrak başvurunuzu yapın, ekletin sürelerinizi, kadame-derece de alacaksınız, yaptım oldutarik8411' Alıntı:Hocam daha öncesinde sözleşmeli öğretmen olarak çalışmıştır.
Bende 2007 yılında sözleşmeli olarak başladım 2009 da kpss ye tekrar girerek kadrolu atandım. Ama gariptir meb sözleşmeli çalıştığınız süreyi ne öğretmenlikten ne de memuriyetten sayıyor. Sadece hizmet puanını ekliyor.![]()
İnşallah hocam.EynelMefer' Alıntı:İnşaallah herşey gönlünüze göre olur yada en azından hakkınız neyse o olurda madur olmazsınız bir daha![]()