bu laptop ı almalı mıyım? yardım

Kodla Büyü

mad boy

Üye
mrb arkdaşlar ben notebook almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. ürün özellikleri bunlar cvplarınızı bekliyorum Markası (arçelik)

İşlemci : Intel ® Celeron M 530 1.73 GHz 1 MB L2 Cache

İşletim Sistemi : Orijinal Windows® Starter Edition Türkçe

Wireless : 1 MB L2 Cache

RAM (Bellek) : 512 MB DDR2 667 Mhz

Ekran Boyutu (inch) : 14,1 WXGA (1280x800) TFT

Peşin Fiyatı : 896,00 YTL.

saolun arkdaşlar peki bu özelliklerde daha uygun fiyata bir notebook alırsam çok sorun yaşar mıyım hızlı olması açısın falan vs. işte yardımlarınızı bekliyorum arkdaşlar şimdiden tşkler..

ne işte kullanacaksınız hocam bu laptopu.. word excell internet falan diyorsanız iş görür fazla da canınızı sıkmaz:) ama iyi bakın bence 150 lira fazla verip çook daha iyi birşey alabilirsiniz.

ewt hocam word excel internet vs işlerde kullanıcam yani kısacası ev için hocam.ne diosunuz hocam herhangi bi sorun yaşar mıyım sizce??

mrb arkadaşlr hazır konusu geçmişken kuzenim laptop alıcak datronla acer arasında kaldı film falan izlicek ekstra bi istekleri yk o yüzden çk yüksek fiyatlara bakmıo ben acer dedim ama siz hangi markayı önerirsiniz?

mad boy' Alıntı:
ewt hocam word excel internet vs işlerde kullanıcam yani kısacası ev için hocam.ne diosunuz hocam herhangi bi sorun yaşar mıyım sizce??
sorun yaşarsınız veya yaşamazsınız şans işte :) ama bence almayın gidin az birşey fazla verin linklerdeki bir tanesini alın kat kat iyidir..

eğer az para çok iş diyorsan 2. ellere de bir bak. ama www.koysepete.com da Acer
Aspire AS5315-101G08MI Celeron 1.86 GHz 15.4 inç Microsoft® Windows® Vista Starter TR Notebook var. 707,81 ytl / 12 taksit

hocam parana yazık yazdıgın makinaya, bazı arkadaşlar word excell felan demişler ama inan bu makina starter le birde word dosyasını en az 20 saniyede açar..

fiyatlar çok düşmeye başladı zaten biraz daha araştır...beyaz eşyacılardan degil ama :P

Hocam bence almayın... O kadar parayı verecekseniz elinizde kalacak satamayacaksınız laptopu... Onun için üzerine biraz daha miktar koyup 3 veya 4 sene sizi idare edecek bir laptop alabailirsinz...

BBNET
Geri