Bu Laptop'ı nasıl buluyorsunuz?

Kodla Büyü
hocam i3' ve i5 işlemciler arasında fazla bir fiyat farkı yok. Almışken i5 olanından alın derim. Bu makine iş görür lakin hp tavsiyelerim arasında değildir :)

i5 al işlemciye ekran kartı görevi ilave etmişler.Ağır grafik uygulamalarında görevi işlemci üstleniyor 1 gb iken hafıza 2 gb oluyor almışken i5 olsun

almışken i5 2410 modeli olsun hocam yeni olmasına rağmen i3 ile arasında çok fark yok 1400 liraya çok iyi makineler var. bende maksimum 1400 liralık bi makine almayı düşünüyorum marka olarak büyük ihtimalle dell, asus veya samsung olacak .
fiyat olarak casper ve exper uygun ama çekiniyorum, eski bilgisayarım casper dı illallah getirdi.
EXPER nasıldır bilen kullanan var mı?

hocam usb 3.0 olması iyi olurdu ama şimdilik baya pahalı sadece express kart şeklinde satılıyor kart giriş yeri olursa alır takarsınız

Hp alıyorsan hayata 1-0 geride başlıyorsun demektir. :mrgreen:

Özellikleri ve fiyatı gayet uygun aslında ama hocam aynı özellikte başka marka her zaman tavsiyemdir.

teşekkürler tavsiyelerinizle HP den vazgeçtim :) Yazılım mühendisliği öğrencisiyim değerli hocalarım ona göre laptop arıyorum :)

NT mağazasının broşüründe dell i5 2410 işlemcili usb 3.0 lı makine vardı, mağazaya sordum burada kalmamış aklınızda bulunsun, makine baya iyi 1399 tl

içinizde pcdepo.com dan alış veriş yapan var mı? güvenilir bi site mi?

kesinlikle hp alma.bir hp kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum.sevisi berbat. bilgisayarında bi sorun cıkınca anlıyorsun markanın kaliteli olup olmadığını. sakın alma

hgx2' Alıntı:
NT mağazasının broşüründe dell i5 2410 işlemcili usb 3.0 lı makine vardı, mağazaya sordum burada kalmamış aklınızda bulunsun, makine baya iyi 1399 tl

içinizde pcdepo.com dan alış veriş yapan var mı? güvenilir bi site mi?

Gönderimde bir problem yokmuş.Fakat arızalı çıkan ürünü tamir edip tekrar gönderiyorlarmış. Bir arkadaştan duyduğumu size aktarıyorum. Ben şahsen oradan almadım.

bariskarabay' Alıntı:
Değerli Hocalarım 2 laptop arasında kaldım lütfen yardımcı olun aşağıdaki linkteki Laptop lardan hangisini önerirsiniz.Şimdiden teşekkürler

Biri bu

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index ... PanelStart

Diğeri de bu

http://www.pcdepo.com/toshiba-l655-142- ... n5026.html
Oyun için alıyorsan 2. link daha iyi.
Oyun oynamam işlem için diyorsan 1.link daha iyi.

Her ikisinden de karışık diyorsan 2.link bir adım önde bence. Toshiba kullanmadım, kullanan arkadaşlardan yorum alırsan daha iyi olur.

hocam 2 aya kalmaz bu laptoplar 700-800 e kadar düşer i3 işlemci almak zamanın celeronundan farksız buna bu parayı vereceğine i7 almak için para biriktir

hp sakın ama sakın almayın basınıza bela alırsınız :? Dell'in asırı ısınma sorunu oldugunu duymustum. toshiba'yı tavsiye edebillirim, hem kaliteli hem uygun fiyatlı

BBNET
Geri