obsearchver' Alıntı:
barthez' Alıntı:
Şimdi olayı en baştan anlatayım. Bu 4*3 dönüşümünden dolayı malum derslik ihtiyacı sayısı arttı. Bizim okuldada taşımalı eğitimle gelen bir misafir okul var. Ayrıca bulunduğum bölgedeki lise yıkılacağı için onlarında 1 yıl bize misafir olma durumları var ve derslik ihtiyacı sayısı doğal olarak iyice artıyor. Dün bölge müfettişleri okulumuza gelmişler ve BT'yi dağıtın demişler. Ya arkadaş neden ders saatini artırdın o zaman, neden beni buraya atadın daha 1 yıl olmadı.DYNED neden var. Nedir bu teknoloji düşmanlığı iyice tırlatmak üzereyim. Sanırım bana yine yol görünüyor.
4+4+4 uğrunda verilecek her baş şehittir. Yaşasın 4+4+4. 28 Şubat vesayeti kalktı. Kızlar buluğa erip, azmadan onları 4+4'ten mezun edip açık liseye yazdırabiliriz. 60 aylıkken okula başlayacağı için azıp kudurmadan ilk 8'i bitirebilecek.
İmam Hatipler'in orta kısmını açmak için yapılan her adım sevaptır.
Bunu eleştirenler asla eğitimi gözetmiyorlar. Onların hepsi cuntacı.
(!!!)
:!:
Başbakan da bakanı için aynısını düşünüyor. Cuntacılar onu istemiyor, bakanım 28 Şubat'ı silmeye çalıştığı için eleştiriliyor diye düşünüyor. ZANNEDİYOR.
Oysa ben 28 Şubatçıların mağdur ettiği meslek liseliyim, damdan düşer gibi 8 yıllık kesintisiz eğitim ve katsayı geldi.
Şimdikiler ise damdan düşer gibi 4*3'ü getiriyor.
O gün mağdur edilen meslek liseli bugün bilgisayar öğretmeni. O da mağdur ediliyor. Onun bu sene okula başlayacak çocuğu da.
Siyasi taraf olup bu adamların yaptıkları herşeye evet demek bana mı düştü.
Tayyib'in oğlu savunsun babasını.
ABD'de gemiciğinden gelen paraları sayıp, civcisiyle gününü gün eden ben miyim?
Ben norm, kadro, ders, ek ders derdine düşmüşüm.
Hala benim branşdaşım bakanını, babasının partisini savunuyor.