Bu kurum tam cinnetlik

Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Şimdi olayı en baştan anlatayım. Bu 4*3 dönüşümünden dolayı malum derslik ihtiyacı sayısı arttı. Bizim okuldada taşımalı eğitimle gelen bir misafir okul var. Ayrıca bulunduğum bölgedeki lise yıkılacağı için onlarında 1 yıl bize misafir olma durumları var ve derslik ihtiyacı sayısı doğal olarak iyice artıyor. Dün bölge müfettişleri okulumuza gelmişler ve BT'yi dağıtın demişler. Ya arkadaş neden ders saatini artırdın o zaman, neden beni buraya atadın daha 1 yıl olmadı.DYNED neden var. Nedir bu teknoloji düşmanlığı iyice tırlatmak üzereyim. Sanırım bana yine yol görünüyor.

hocam çalışılacak en kötü bakanlıklardan biriside meb. Hem kariyer hem ücret hemde yap-boz dan dolayı.

Hocam okula 2 tane adam geliyor, okulu bilmez ortamı bilmez. Dersliklerim yetersiz diyor müdür. BT'yi kapat diyor. Nerden alıyorsun sen bu cüreti. Elinden gelse tuvaleti kapat dicek.

Bt sınıfını kapatmak kolay değil, mevzuat var kapatılmamasına dair yazılar var, iki kişinin sözüne bakarak kapatacak olsalar....
Yazıyı gösterin hocam. İnşallah okuduklarına göre davranırlar

barthez' Alıntı:
Şimdi olayı en baştan anlatayım. Bu 4*3 dönüşümünden dolayı malum derslik ihtiyacı sayısı arttı. Bizim okuldada taşımalı eğitimle gelen bir misafir okul var. Ayrıca bulunduğum bölgedeki lise yıkılacağı için onlarında 1 yıl bize misafir olma durumları var ve derslik ihtiyacı sayısı doğal olarak iyice artıyor. Dün bölge müfettişleri okulumuza gelmişler ve BT'yi dağıtın demişler. Ya arkadaş neden ders saatini artırdın o zaman, neden beni buraya atadın daha 1 yıl olmadı.DYNED neden var. Nedir bu teknoloji düşmanlığı iyice tırlatmak üzereyim. Sanırım bana yine yol görünüyor.

4+4+4 uğrunda verilecek her baş şehittir. Yaşasın 4+4+4. 28 Şubat vesayeti kalktı. Kızlar buluğa erip, azmadan onları 4+4'ten mezun edip açık liseye yazdırabiliriz. 60 aylıkken okula başlayacağı için azıp kudurmadan ilk 8'i bitirebilecek.

İmam Hatipler'in orta kısmını açmak için yapılan her adım sevaptır.

Bunu eleştirenler asla eğitimi gözetmiyorlar. Onların hepsi cuntacı.

(!!!)

:!:

kimi kime şikayet edecen adamlar bu cesareti nerden alıyorlar sanıyorsunuzr aynı zihniyetten.... bakanın fikri neyse zikrini yapmakta bu yalaklara düşüyor...

Bugün öğlen bir okulun müdürü aynen şöyle dedi:"Dersliğim yok öyle ya da böyle Bt yi kapatacam."

Kanuni olmasa da kapatmaya kararlı yani. Ne ceza verirse versinler.

bt si kapanmayan okulların bt yi kapatmama sebebi bt sevdiği yada önem verdiğinden değil derslik ihtiyacı olmamasındandır.... bir gün herkese sıra gelecek derslik ihtiyacı olan okul ilk olarak bt yi gözden çıkaracak ama isteyerek ama istemeyerek.......

obsearchver' Alıntı:
barthez' Alıntı:

4+4+4 uğrunda verilecek her baş şehittir. Yaşasın 4+4+4. 28 Şubat vesayeti kalktı. Kızlar buluğa erip, azmadan onları 4+4'ten mezun edip açık liseye yazdırabiliriz. 60 aylıkken okula başlayacağı için azıp kudurmadan ilk 8'i bitirebilecek.

(!!!)

Başbakan da bakanı için aynısını düşünüyor. Cuntacılar onu istemiyor, bakanım 28 Şubat'ı silmeye çalıştığı için eleştiriliyor diye düşünüyor. ZANNEDİYOR.

Oysa ben 28 Şubatçıların mağdur ettiği meslek liseliyim, damdan düşer gibi 8 yıllık kesintisiz eğitim ve katsayı geldi.

Şimdikiler ise damdan düşer gibi 4*3'ü getiriyor.

O gün mağdur edilen meslek liseli bugün bilgisayar öğretmeni. O da mağdur ediliyor. Onun bu sene okula başlayacak çocuğu da.

Siyasi taraf olup bu adamların yaptıkları herşeye evet demek bana mı düştü.

Tayyib'in oğlu savunsun babasını.

ABD'de gemiciğinden gelen paraları sayıp, civcisiyle gününü gün eden ben miyim?

Ben norm, kadro, ders, ek ders derdine düşmüşüm.

Hala benim branşdaşım bakanını, babasının partisini savunuyor.

sadece susarak' Alıntı:
şikayet et hocam kaybedcek neyin kaldıki lab kapatılırsa zaten mecburen tayin isteyeceksin.
Şikayet etmek ne demek hocam eğer böyle birşey olsun TV'lere bile çıkarım yeter artık hayatımız film olur yemin ediyorum. Prosedüre uygun sürgün yaşıyoruz resmen. :verymad:

hocamm yenı sıstemede sadece fen lab ve kutupane var yanı bosuna cabalarsınız bırakın dagıtsınlar sız artık formatorsunuz bnm yenı okulumda lap yok okul ıkıye bolundu bı sekılde sızı gorevlendırecekler artık norm morm ısını unutun yavas yavas fatıh gelıyor artık sız dua edın formatorlugu bır sınıfa soksunlar hala karsı cıkan arkadaslar var bız tamırcı degılız dıye mezun oldukları sure boynca lab duznelemek ıcın tamırcılık yapmadıkmı ben 2004 mezunuyum hep tamır ıslerını yaptım hem ders anlattım sımdıde formatorum gene ders ve tamır yapıyorum degısen yok seneye okulda lap yok ama gene formator yapıcaklarmıs bu seferde leseye gıdıp formator olma durumu soz konusu fatıh gelmıs lıseye yanı unutun artık ders olayını ders 2 saat oldu 15 saate kadar gırersınız gene formator olursunuz yanı hıc degısmez bırı derse gırer formatorluk yapar dıgerı gırmez yıne formator olur ben ıkıncı olmayı tercıh ederım dersımın yarısında gelıpte hocam monıtorde goruntu yok demelerındense odamdan cagırsınlar daha ıyı

mfacil' Alıntı:
hocamm yenı sıstemede sadece fen lab ve kutupane var yanı bosuna cabalarsınız bırakın dagıtsınlar sız artık formatorsunuz bnm yenı okulumda lap yok okul ıkıye bolundu bı sekılde sızı gorevlendırecekler artık norm morm ısını unutun yavas yavas fatıh gelıyor artık sız dua edın formatorlugu bır sınıfa soksunlar hala karsı cıkan arkadaslar var bız tamırcı degılız dıye mezun oldukları sure boynca lab duznelemek ıcın tamırcılık yapmadıkmı ben 2004 mezunuyum hep tamır ıslerını yaptım hem ders anlattım sımdıde formatorum gene ders ve tamır yapıyorum degısen yok seneye okulda lap yok ama gene formator yapıcaklarmıs bu seferde leseye gıdıp formator olma durumu soz konusu fatıh gelmıs lıseye yanı unutun artık ders olayını ders 2 saat oldu 15 saate kadar gırersınız gene formator olursunuz yanı hıc degısmez bırı derse gırer formatorluk yapar dıgerı gırmez yıne formator olur ben ıkıncı olmayı tercıh ederım dersımın yarısında gelıpte hocam monıtorde goruntu yok demelerındense odamdan cagırsınlar daha ıyı

:alkis:

mfacil hocam ders 2 saat oldu bilginiz var mı? Ben bu BT sınıfı dağıttırmayacağım arkadaş, müdürüme söyledim hocam gerekli her yola başvururum dedim. Forumdaki iki yazının çıktısını da alıp müdür yardımcıma verdim. Eğer böyle bir girişim olursa beni arayacak. Bende ilk önce resmi girişimlerde bulunurum sonra gerekirse medyaya bildiririm.

bakanlığın yazısını göster müffettişlere ve gerekirse bakanlığa şikayet et o şahısları. sonra otur bir keyif kahvesi al eline ve nasıl tutuştuklarını izle...

baynadir' Alıntı:
bakanlığın yazısını göster müffettişlere ve gerekirse bakanlığa şikayet et o şahısları. sonra otur bir keyif kahvesi al eline ve nasıl tutuştuklarını izle...
Müfettişleri ben görmedim hocam maalesef. Müdürüme verdim yazıları ama hocam ben tatildeyken gelirlerse bunları okutun ve bilgisayar öğretmenim böyle diyo diye söylediklerimide söyleyin dedim. Aynen öyle yapıcam yani.

önüne gelen bir laf atıyor ortaya "ASARIM KESERİM" diyerek milleti sindirebileceğini sanıyorlar... anlayacağın bol keseden sallamışlar hocam. laf konuşmuş bal kabakları... sen canını sıkma hiç bişey yapamazlar.. hatta önce dağıtılmasını bekle sonra şikayet et :D...

Az önce müdür yardımcım aradı benimde normumun olduğu ortaokul lise binası yenilenene kadar diğer ilkokulun binasına gidecekmiş ve araya duvar örülecekmiş eğer bu durumda ben mağdur edilirsem dava edeceğim bedeli ne olursa olsun... Bu arada gideceğimiz binada BT sınıfı yok.

Bu sefer onlara geçmiş olsun müdürüm, kurum hepsini dava edicem tabi resmi başvuruları yapıp cevabını aldıktan sonra. Müdürümü arıyorum il dışındayım cevap vermiyor...

obsearchver' Alıntı:
obsearchver' Alıntı:
barthez' Alıntı:

(!!!)

Başbakan da bakanı için aynısını düşünüyor. Cuntacılar onu istemiyor, bakanım 28 Şubat'ı silmeye çalıştığı için eleştiriliyor diye düşünüyor. ZANNEDİYOR.

Oysa ben 28 Şubatçıların mağdur ettiği meslek liseliyim, damdan düşer gibi 8 yıllık kesintisiz eğitim ve katsayı geldi.

Şimdikiler ise damdan düşer gibi 4*3'ü getiriyor.

O gün mağdur edilen meslek liseli bugün bilgisayar öğretmeni. O da mağdur ediliyor. Onun bu sene okula başlayacak çocuğu da.

Siyasi taraf olup bu adamların yaptıkları herşeye evet demek bana mı düştü.

Tayyib'in oğlu savunsun babasını.

ABD'de gemiciğinden gelen paraları sayıp, civcisiyle gününü gün eden ben miyim?

Ben norm, kadro, ders, ek ders derdine düşmüşüm.

Hala benim branşdaşım bakanını, babasının partisini savunuyor.

barthez Hocam bi yanlış anlaşılma olmuş herhalde düzeltmek istedim
obsearchver hocam 4*3 ü ve bakanı savunmamış, tam aksine yermiş biraz. ben de sizinle aynı şeyleri düşünüyorum. 1999 yılında mezun oldum liseden.
benden 1 yıl önce mezun olan ablam üniversiteyi kazandı ve ingilizce öğretmeni oldu.
ben bir yıl sonra aynı lise ve aynı bölümden mezun olmama rağmen kazanamadım. çünkü katsayı geldi.
2004 de ancak kazandım. şimdi bu yapılan 4*3 yerinde mi değil. ama o zaman yapılan da değildi.
şimdi suç yine bizde "her gelenin önüne sürüyü verip
bu çoban sürüyü güder sanıyoruz"
malesef... daha çok çekeriz biz....

Ya arkadaş ne alaka ben mağduriyetimi anlatıyorum ne yapabilirim diye insanların verdiği saçma sapan cevapara bak...

Arkadaşlar bu durumda benim norm fazlası olmam kesinleşmiş gibi birşey, sizce bu durumda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim.

obsearchver' Alıntı:
barthez' Alıntı:

(!!!)

İmam hatip mezunuyum ve sizin zihniyetiniz yüzünden neler çektiğimi bir ben bilirim. Her olayı imam hatipe bağlamak sizin için normal olmuş. bt kapatılmasını imam hatipe bağlayacak kadar dar görüşlü kişilersiniz. saçma saçma yorum yapacağınıza soruyu sorana yol gösterin.

Dostum senin durum iyi yine. 2. dönemim başında sıfırdan kurup 30 bin tl masraf yaptığım cillop gibi bt sınıfı kapatıp orayı sınıf yapma planları vardı.
Bütün tehditlerimi savurdum. Karıştırırım ortalığı dedim Elimden ne gelirsen mahkeme suç duyurusu vs. yaparım dedim.
El mi yaman bey mi yaman hordi meydan dedim.
Sınıfında çelik kapısını kitleyip tatile öyle çıktım :)))

ya arkadaslar resmi yazı mevzuat vb diyoruz yaa
bu konuyla ilgili ne belge bilgi varsa haybeden değil elle tutulan cinsinden delilleri buraya atalım... isteyen cıktısını alsın elinde bulundursun. basına gelen olursa versin belgeleri bari böyle birbirimize faydamız olsun

barthez' Alıntı:
Sayın Hocam bizim müfettişlermi yoksam onlar bize de geldiler dönem sonunda 2 binayız biz dedi ki müdür odasını kapatın nasıl yani dedik müdüre dedi ki sen 2 binada 2 oda işgal ediyorsun bu suçtur biz kamera şakası falan sandık iyi de öteki binaya da yok ama gelecek müdür sonuçta müdürsüz kalacak hali yok:)
Velhasılı biz dediklerini yapmadık onlarda söylediklerini unuttular bile ama hala deyip deyip gülüyoruz, "kapatın müdür odasını:))"

Bir de ortada resmi yazı yok anladığım kadarıyla resmi yazı olmadan mı uygulayacak müdür söylenenleri? Yani müfettişler yazılı olarak bildirdi mi bu durumu? Bizim okul merkeze yakın zırt pırt müfettiş gelir ve tarhana bulgur langır lungur sürekli bişeyler derler giderken de bunları yazılı olarak bildirirseniz hemen uygulamaya geçeriz dediğimizde biz sizi ararız deyip gidiyorlar ne arayan oluyor ne soran:)

KAMUYU ZARAR UĞRATMAK tan SUÇ DUYURUSUNDA bulunacağınızı söyleyin.

sonuçta o bilgisayarlar için devlet para ödedi ve bu lab.ları kapatmak o yatırımı tamamen çöpe atmak demektir. bu da KAMU ZARARI anlamına gelir. idari değil direk savcılığa başvuracağınızı söyleyin. daha etkili olur :mrgreen:

BBNET
Geri