bu kadar tesadüf olamaz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yucegok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yucegok

Aktif Üye
Günlerden 3, Aylardan 3, yıl 2013, Dakika 90+3, Olcay 93 metre koşuyor ve SONUÇ 3-2

Ekli dosyalar

• bjk.png
    bjk.png
    23.3 KB · Görüntüleme: 905
Olcayın 93 metre koştuğu nasıl anlaşıldı acaba. Devlet Bahçeli'nin matematik hesabına dönmüş iş :)

buradaki 3 takıntısına göre sonuç 3-3 olmalı o zaman... 0-3 olmayıp da yeni bir 6 Kasım vakası yaşatmadıkları için hakeme ve Aykut Kocaman'a teşekkür etmeniz lazım ...

evet beşiktaş fenerbahçeyi 3-2 yendi söylenecek fazla bişey yok tüm galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum

Maçı izledim 1. yarı bariz fb daha iyi oynadı hali ile, kadro kalitesi çok farketti. %100 golü de verilmedi ofsayt diye. Hakemin kötü niyetli veya taraflı olacağına inanmıyorum. Kuyt nun tam ne zaman vurduğunu göremedi bence.

Kaldı ki yorumlara bakın egemenin iki pozisyonda da sarı yemesi lazımdı. 1 i vermedin ikincide niye veriyorsun. Uefa nın tavrı açık boyna ve kafaya vurulan darbelen sarı dır hava toplarında.

Gol olsaydı hakem verseydi diyen arkadaşlara egemen atılsaydı diye sormak lazım.

2. yarı bjk daha iyiydi 1. yarıya göre. Birazda şansın yardımı ile kazandık. Berabere de bitebilirdi.

Ayrıca bjk taraftarı kötü oynadımı takım kötü oynadı der. Yukarıda ki bazı arkadaşlar gibi hakeme, teknik direktöre, başka takımlara gönderme yapmaz, sallamaz.

Fenere Avrupa kupalarında başarılar.

Selamlar

BBNET
Geri