dervisahmet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 868 4 Mart 2008 #1 Bu hatanın sebebi ne arkadaşlar? Ekli dosyalar hata.JPG 28 KB · Görüntüleme: 618
B BTDeniz Site Gezgini Mesajlar 61 4 Mart 2008 #2 Sizinle alakası yok hocam, bu dynet okadar aptal bi program ki böyle şeyler hep oluyo :x sorunsuz kullanabileni hiç duymadım bu zamana kadar :x
Sizinle alakası yok hocam, bu dynet okadar aptal bi program ki böyle şeyler hep oluyo :x sorunsuz kullanabileni hiç duymadım bu zamana kadar :x
O ORHAN65 Site Gezgini Mesajlar 68 4 Mart 2008 #4 Hocam dyneti eksik kurmuşsunuz. Çalışmaz bu şekilde. Nasıl kurduğunuzu yazarmısınız.
O ORHAN65 Site Gezgini Mesajlar 68 4 Mart 2008 #5 Bugün bendede vardı. Flaş belleğe kopyaladım. Programfilese attım. Olmadı. Sil baştan yaptım yine olmadı. Baktım olacak değil sistemi geri bir tarihe yükledim. Tekrar cd den kurdum ve güncelledim oldu. :+1:
Bugün bendede vardı. Flaş belleğe kopyaladım. Programfilese attım. Olmadı. Sil baştan yaptım yine olmadı. Baktım olacak değil sistemi geri bir tarihe yükledim. Tekrar cd den kurdum ve güncelledim oldu. :+1: