BU FORUMDA KİMSEYE GÜVENİLEMEYECEK Mİ?

Kodla Büyü

okanformula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. Özür grubu tayinleriyle ilk tercihime atandım. Ancak aşağıdaki forumda arkadaşlarla tercihlerimizi ve puanlarımızı tartışırken yine sahte puanla insanlara kandırmaya çalışan bir arkadaşa daha rastladım.

marmara-bolgesi-illeri-f231/istanbul-es-durumuna-basvuranlar-t93209.html

Forumda arkadaşın biri 64 puanla Bağcılardan başlayarak yazacağını söyledi bize. Ancak tercih sonuçlarına bakarsanız, ya o kişi 44 puanla yada hiç tercih yapmadı. Eğer bahsettiğim kişi 44 puanlıysa, böteliyse neden böyle bişey yapıyor ki. Forumda insanlar birbirine güvenerek tercih yapıyorlar. Ona göre birbirlerini engellememeye çalışıyorlar.

Örneğin; Mr.Sperman hocamla mesajlaşarak, tercihlerimizi çakıştırmadık ve o da bende istediğimiz yerlere gittik.

Buyrun arkadaşlar Avrupa yakasında tercihimize açılan 27 okul ve yerleştirme puanları. Yorum sizim.

Ekli dosyalar

• adsız1.JPG
    adsız1.JPG
    64.7 KB · Görüntüleme: 1,374
ben öyle yada ona benzer(örneğin:adama puanı sorulmuş o soruya cevap vermemiş,kendisi diğer arkadaşlara soru sormuş cevap almış ama sonradan o başlık altına cevap dahi yazmamış) arkadaşlarla meslektaş olduğum için kahroluyorum,sonra o.çocukları diye basıyorum küfürü hak ediyorlar bence....

Bence de en iyisi kendi bildiğin gibi yapacaksın. Başkasının lafına sözüne bakmadan nereyi istiyorsan orayı en başa yazacaksın.

tüm mesleklerde bir dayanışma birliktelik vardır fakat biz öğretmenlerde böyle bir tutum yoktur birbirimizin kuyusunu kazarız birbirimizin arkasından farklı branşlardada olsak farklı alanlarda da olsak bence forumun bir suçu yok öğretmenlerin genel tavrı bu malesef...kendi içimizde bir türlü haklarımızı savunmada birlik olamıyoruz bu yüzden hep mağdur oluyoruz..

okan hocam hayırlı olsun:)
ben de sanırım istediğim yere atandım(eşimin yaz yaz demesiyle).istanbula gidince öğreneceğiz artık her şeyi.işin ilginci ben çok gamsız,tasasız bi adamdım.şimdi karnıma stres ağrıları girmeye başladı.

hocam beyin bedava.
ben egitimhanedeki programa gore 10 yilda gelemezdim 2 yildir memlekette gorevliyim.
itibar etme yazilanlara

kimmiş diye baktım ama seçemedim arkadaşı :D bulan biri bana mesaj filan atsın :D

öğretmenler arasında böyle çıkar çatışmaları gayet doğal.olması normal mi derseniz anormalden de öte...

bu formda herkez bir birine güvenseydi bilişimcilerin sorunu çoktan çözülmüş olurdu. Allahtan arada bilgisayar var yoksa bıkrasanız çoğu bir birinin gözünü oyar

foruma üye olurken nüfuz kağıdana bakıp, parmak izinimi alıyorlar.. sözleşmemi yapıyorlar.. bu forumdaki kişilere neden güveneceksiniz ki!

kötü olmuş kardeş. arkadaşların önerileri çok yerinde. sanal ortam işte. hangi üye olduğunu sen yaz biz hallederiz onu :) geçenlerde biri de abuk subuk şeylerle çıktı ya karşımıza. haddini bildirelim:)

Biraz araştırınca sanki kandırmaca yok gibi geldi bana. Siz botemezunu iseniz arkadaş tefli ise siz onun yerleştiği okulu kendi tercihlerinizde görememiş olabilirsiniz.

sürekli öğretmenler kadar birbirinin kuyusu kazan meslek gurubu yok deniyor da. hangi meslek de yapılmıyor merak ediyorum. her esnaf birbirini bitirmek için olmadık taklalar atıyor. milletvekili birbirini bi daha ki seçime giremesin diye videolarını paylaşıyor... kusura bakmayın da çıkar olunca meslek gurubu falan olmaz.

Çok güvenmememek lazım hocam... Tabiki arkadaşın yaptığı doğru bir hareket değil eğer gerçekten dediğiniz gibiyse.. Ama oda kesin değil demişşsiniz...

okanformula' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba. Özür grubu tayinleriyle ilk tercihime atandım. Ancak aşağıdaki forumda arkadaşlarla tercihlerimizi ve puanlarımızı tartışırken yine sahte puanla insanlara kandırmaya çalışan bir arkadaşa daha rastladım.

marmara-bolgesi-illeri-f231/istanbul-es-durumuna-basvuranlar-t93209.html

Forumda arkadaşın biri 64 puanla Bağcılardan başlayarak yazacağını söyledi bize. Ancak tercih sonuçlarına bakarsanız, ya o kişi 44 puanla yada hiç tercih yapmadı. Eğer bahsettiğim kişi 44 puanlıysa, böteliyse neden böyle bişey yapıyor ki. Forumda insanlar birbirine güvenerek tercih yapıyorlar. Ona göre birbirlerini engellememeye çalışıyorlar.

Örneğin; Mr.Sperman hocamla mesajlaşarak, tercihlerimizi çakıştırmadık ve o da bende istediğimiz yerlere gittik.

Buyrun arkadaşlar Avrupa yakasında tercihimize açılan 27 okul ve yerleştirme puanları. Yorum sizim.
Burası memurlar net değil çoğunluğunu BT öğretmeninin oluşturduğu bir forumda :roll: güven olayı biraz aşırıya kaçıyor :D
Daha geçen gün vatandaşın biri de foruma girmiş Fatih şifresi ne diyor! Allahım yaRabbim!!!

BBNET
Geri