Bu Forum gerçekten 10 numara-TEŞEKKÜRLER

Kodla Büyü
Ben burayı yeni buldum.Gerçekten 10 numara bi forum.Her türlü sorularımı cevapladılar Allah Razı Olsun.İnşallah üye sayısı sürekli artar , herkez aklındaki soruları cevaplar..TEŞEKKÜRLER

verdiğinde senden eksilmeyen belkide tek şey olduğunu bildiği için, herkes rahatlıkla bildiğini, bilgisini isteyene verebiliyor...
tavsiye ederim size de, deneyin bunu :)

evet 6 yıldır buradayız ve kovuluncaya kadar da bir yere gitmeye niyetimiz yok Allahın izni ile yöneticilerimizde sonuna kadar götürüyorlar sağolsunlar....

Allah razı olsun her daim forum yöneticilerimizden ve üyelerimizden. Ben de ilk kurulduğu günden beri buradayım.

buzkırıcı eskidir ya garip bi niki vardı yine eskiden :) Benimde kabababa nikim güzeldide haybeye gitti işte :P Site güzel site yönetimide cogullu dışında güzel :) Üyelerde diğer forumlara göre oldukça kaliteli.

:P Her sorularıma bir cevap buldum burada :) az kalsın yanlış tercih yapıyormuşum son anda ucurumun tee dibinden döndüm :mrgreen:

Bu forumda en sevdiğim şey, verdiğin habere ya da yapacağın yorumda ekstra güvenilir, seviyeli ve dikkatli olacaksın. Yoksa çok zeki arkadaşlarımız var, seni cezalandırıyorlar.

ibrahimsa94' Alıntı:
Ben burayı yeni buldum.Gerçekten 10 numara bi forum.Her türlü sorularımı cevapladılar Allah Razı Olsun.İnşallah üye sayısı sürekli artar , herkez aklındaki soruları cevaplar..TEŞEKKÜRLER

Herkez değil - Herkeş olacaktı hocam - düzelteyim :mrgreen:

xsentiuss' Alıntı:
buzkırıcı eskidir ya garip bi niki vardı yine eskiden :) Benimde kabababa nikim güzeldide haybeye gitti işte :P Site güzel site yönetimide cogullu dışında güzel :) Üyelerde diğer forumlara göre oldukça kaliteli.

bu cogullu kim bilmiyorum ama benim gibi sempatik bir üyeye bile 2 kere uyarı vermişti :D

hocam sen bu forumu 2006-2008 arası görecektin, paylaşımlar süperdi, sürekli download yapardım sonradan legal olmayan program paylaşımı nedeniyle sorunlar oldu ve yasaklandı. Şimdi de güzel ama o zamanlar daha mı acemiydik ne :)

BBNET
Geri