sisss' Alıntı:Bu arabada esp olduğuna emin misiniz?
Tuş yok.ben normal tablodaki focus 2 ghi özelliklerini yazdım.ilk3r' Alıntı:Arabanın 2007 ghia sını kullandım. Eğer klimanın altındaki tuşlarda esp tuşu yoksa arabanızda esp yoktur.
Bildiğim kadarı ile Türkiye modellerinde esp yoktu.
frtmr' Alıntı:km 8 yaşında bir araç için normal.
Bir galeri aynı ilanının kmsini düşürüp güzel bir ilan verse alıcısı daha çok olur herhalde
Euro NCAP Advanced ödülleri almasına sebep olan
Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi ve Şeritte Kalma Yardımcısı özellikleri de dikkat çekici
:?:
Mesela gerçekçi fiyatı ne kadar olur sizce?bilbil1920' Alıntı:hocam arabayı 1 ayda satamamışsınız fiyatı gerçekçi yazsaydınız bu araba bu temizlikde 1 gün durmazdı
Sayın hocam 3 liradır 5 liradır diyemem.hiç ihtiyacı olmayan biri gider arabayı 10 Bin TL ye satar yada Bir satıcıda denk getirir 40 Bin Tl ye satar onu bilemeyeceğim. ama tek diyebileceğim Bu temizlikteki bir focus normal şartlarda fiyatı gerçekci ise çok kısa sürede satılmış olması lazımdı diye düşünüyorum.Zira siz ilan vereli 36 gün geçmiş ama satılmamış.Ha satılsada olur satılmasa da diye bir düşünceniz varsa zaten sıkıntı yokiambilisimci' Alıntı:Mesela gerçekçi fiyatı ne kadar olur sizce?bilbil1920' Alıntı:hocam arabayı 1 ayda satamamışsınız fiyatı gerçekçi yazsaydınız bu araba bu temizlikde 1 gün durmazdı