nefes23' Alıntı:Arkadaşlar bu dönem ücretsiz izne ayrıldığım için görevlendirme istemedim. Manisa-Akhisardayım. 2. dönem görevlendirme isteyeceğim. Lakin burada 2. dönem için başvuru alınmıyordu önceki yıllarda. Ne yapmalıyım?
a-anil06' Alıntı:nefes23' Alıntı:Arkadaşlar bu dönem ücretsiz izne ayrıldığım için görevlendirme istemedim. Manisa-Akhisardayım. 2. dönem görevlendirme isteyeceğim. Lakin burada 2. dönem için başvuru alınmıyordu önceki yıllarda. Ne yapmalıyım?
İkinci dönem başvuru alınmıyorsa tam olarak birşey diyemeyeceğim ama.Siz yine durumunuzu belirten bir dilekçe ile başvuru formunu doldurun.Büyük ihtimal çıkabilir.Başvuru yaparken de gerekli birimlerle görüşüp durumunuzu belirtebilirsiniz.Sözlü olarak anlatmak bazen işe yarıyor.
nefes23' Alıntı:a-anil06' Alıntı:nefes23' Alıntı:Arkadaşlar bu dönem ücretsiz izne ayrıldığım için görevlendirme istemedim. Manisa-Akhisardayım. 2. dönem görevlendirme isteyeceğim. Lakin burada 2. dönem için başvuru alınmıyordu önceki yıllarda. Ne yapmalıyım?
İkinci dönem başvuru alınmıyorsa tam olarak birşey diyemeyeceğim ama.Siz yine durumunuzu belirten bir dilekçe ile başvuru formunu doldurun.Büyük ihtimal çıkabilir.Başvuru yaparken de gerekli birimlerle görüşüp durumunuzu belirtebilirsiniz.Sözlü olarak anlatmak bazen işe yarıyor.
hocam başvuru alınmadan görevde olanları ikinci dönemin başından itibaren görevlendiriyorlar. şimdiden yazayım mı dilekçemi. ya da şubat tatilinde mi yazayım dersiniz?