Bu bizim görevimiz mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

anima

Site Gezgini
Arkadaşlar yine dyned le ilintili bi yazı gelmiş "uygulansın" diye. Ben daha önce dyned kurulumu veya güncellemesi bile yapmadım. Bu bizim görevimiz mi ingilizce öğretmeni ne yapmalı biz ne yapmalıyız bilen paylaşabilir mi?

siz kurarsınız çalıştırırsınız öğrenciyle uygulama ingilizce öğretmenlerinin görevi

İngilizceci geçen yıl bana kilitlemeye çalıştı, hocam benim görevim, dyned leri kurmak, takibi size ait dedim. Sizden önceki bilgisayarcı takibini yapıyordu falan dedi, bende o size güzellik yapmış, ben ilgilenemem dedim, laba dyned için gelen olmadı. Halbuki toplantılara bile onları çağırırlar, ne yapacakları anlatılır.

Ben dyned leri kurdum hepside problemsiz, isteyen gelir girer, evrak işi ingilizce öğretmenine aittir.

Eyvah eyvah! Tam da bu yıl ingilizce öğretmenleri dyned'in gereksiz olduğuna ikna olmuş ve bu yıl dyned yapmayacakken.

Kuralım tamam da ben bilgisayardan anlamıyorum deyip çıkıyorlar işin içinden. Öğrencilere, kuruma, öğretmene ayrı şifre veriliyor bunlar her sene güncelleştiriliyor ben mi uğraşcam bunlarla .

ben sene başından beri uğraşıyorum bilgisayarlar genelde xp siteden indirip kuruyorum bi gün çalışıyor ikinci gün çalışmaz oluyor hepsi çok uğraştık bir çözüm bulamadım en son bıraktım bende...

Bu konuda Yardımcı olabilecek var mı?
Okullar açıldığında çıkan hatayı da paylaşabilirim.

Re: Ynt: Bu bizim görevimiz mi

karinca_52' Alıntı:
dyneti kurma görevi sizin sadece ..uygulama görevi ing. öğretmenlerinin
Ben de elimde güncel sürümü yok, sizde varsa verin laba kurarım gerisi sizin sorumluluğunuz dedim. 2 sene önce kurmuştum, güncelleme hatası veriyor dedim, ne gelen var ne giden
20 saat öğleden sonra dolu lab, sabahta egzersiz etüd yapılıyor, boş zaman yok ki dyned yapılabilsin

BBNET
Geri