Bu benim eserim afiş :)

Kodla Büyü
güzell hocam elinize sağlıkk... bende bizim oklula hazırlıyacam.. bi broşür.. bi iki tanede afiş.. 150cm ye 90cm gibi olacak ölçüleri... basım yapıldığında çözünürlük bozulurmu... progrramda 150cm ye 90cm mi haırlayım en baştan..

Hocam afişin boyutu öyle değil sadece sunum yapılacak pano bilgisi o. O pano boş kalmasın diye söylediler. Yani afiş hazırlayıp sağına soluna başka bişeyler ekleyebilirsiniz diye biliyorum.

Bunun yanına başka bişeylerde hazırlıyorum... Kolay gelsin...

elinize sağlık bence güzel ve şık olmuş hocam. hedef de amaçla aynı renk olsa iyi mi olurdu diyorum ama hedefe ilgi çekmek için yaptınız büyük ihtimalle.

teşekkürler hocam.. panoya hazırlıyacam bende bilşeler.. siz hangi programı kullandınız... en kolay fireworks ta olur gibi geliyor bana

hasanemre' Alıntı:
elinize sağlık bence güzel ve şık olmuş hocam. hedef de amaçla aynı renk olsa iyi mi olurdu diyorum ama hedefe ilgi çekmek için yaptınız büyük ihtimalle.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

İlgi çekmekten ziyade ikiside aynı olunca orası genel bütünlük içinde boğuk durdu. Hareket katması için farklı oldu aslında...

istanbul38' Alıntı:
teşekkürler hocam.. panoya hazırlıyacam bende bilşeler.. siz hangi programı kullandınız... en kolay fireworks ta olur gibi geliyor bana

Hocam ben genelde tüm tasarım işlerini biraz zorda olsa Flash'la yapıyorum diğer programlar beni boğuyor. Bazı kısımları Photoshop'ta düzenleyip flashla hallediyorum...

Hocam afişteki başlık renklerini uyumlu kullansan daha iyi olmaz mıydı acaba? Hepsi aynı renkte olmasın ama soldakiler bir renk sağdakiler bir renk olursa daha iyi olur düşüncesindeyim.

amip33' Alıntı:
Hocam afişteki başlık renklerini uyumlu kullansan daha iyi olmaz mıydı acaba? Hepsi aynı renkte olmasın ama soldakiler bir renk sağdakiler bir renk olursa daha iyi olur düşüncesindeyim.

Hocam yorumun için teşekkürler, Artık uğraşacak halim kalmadı öyle kalsın artık, bakalım üstümdeki yılgınlık giderse yeniden el atarım inşallah :)

Tekrar teşekkürler....

Hocam yarın çocuklara ver yapsınlar, zaten bilerek geliyorlar ya. :mrgreen:

Çocuklar zaten biliyor yapsınlar canım nolcak... zaten öğretmenlerde az çalışıyor niye pazar günümün neredeyse tamamını okul webiydi afişydi ayırıyımki yaa....

BBNET
Geri