bu araca bakarmısınız

Kodla Büyü
arabam olsun diye alıyorsan al, satarken zarar edersin satacaksan eğer bir gün...
belli ki ağır bir yada birçok hasarı var...
şahsi fikrim, almazdım...

2 parça değişen ve anladığım kadarıyla komple boya var kullanırken sıkıntı çıkarmasa bile satarken çıkarır sayın hocam

Araştırdım iki küçük darbesi var. Serviste aracı boya atması nedeniyle ücretsiz boyamış.
o fiyata başka öneriniz olabilir mi...?

hocam 2006 model araba erzurum gibi kış olan yerde boya atmaz. artı bu adam plakayı saklamış büyük ihtimal kaza kaydı var. hem öndenkazası var ön kaput değişti yazıyor ön çamurluk değişti yazıyo.

komple boyalı bir arabayı almak pek akıl karı değil, hadi değişenler neyse de!

Araba bir zevk işidir. Aracın içine bakarmısınız 0 konfor ne kadar kalitesiz 2. sınıf malzemeyle yapılmış Hyundai alanları anlamıyorum zaten git 18-19 arasına 2005 peugeot 307 falan al aradaki farkı ancak 2 aracın direksiyonlarına oturunca anlarsınız

hhtc' Alıntı:
Araba bir zevk işidir. Aracın içine bakarmısınız 0 konfor ne kadar kalitesiz 2. sınıf malzemeyle yapılmış Hyundai alanları anlamıyorum zaten git 18-19 arasına 2005 peugeot 307 falan al aradaki farkı ancak 2 aracın direksiyonlarına oturunca anlarsınız

hocam hyundai konusunda haklısınız da hyundai bırak peugeot al olur mu hiç.... peugeot kaliteli mi acaba? arkadaşımda vardı sıfır aldı 307 yi 1 sene dayandı hemen sattı... çok kötü olmayan bir yolda 1 yılda ön takım falan kalmadı sıfır arabada.... içeri ses alması falan çok çok kötü... sattı ne aldı 2000 a3 aldı şimdi çok memnun japonun almanın 2. eli fransızın sıfırından iyidir...

hhtc' Alıntı:

hocam müsaitsen bir gün gel seni bindireyim benim i20 ye. ondan sonra anlarsın 2. sınıf mı 1. sınıf mı.
hyundai eski hyunda değil. özellikle i serisi ile çıtayı bir hayli yükseltti. tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama artık devir mantık devri. marka fanatikliğindense bence objektif bir değerlendirme yapmanızı öneririm

BBNET
Geri