bu aracın fiyatına bi bakabilirmisiniz?

Kodla Büyü
42-43 civarına alınırsa iyidir. Lpg ile uyumlu motor güzel araba...

2 senede 40000 yapan garaj arabası da ilk kez duyuyorum..Gezen araba olsa kaç yapardı acaba:)
Araç sivastaysa ve bir sivaslıya aitse uzak dur dostum..Ben daha temiz iş yapan tek bir sivaslı tanımadım:)Bu benim şahsi görüşüm,benim tanımadığım dürüst sivaslılarda olabilir tabi ki, inşallah bir gün onları da tanımak nasip olur..Nesli tükenmeden tabi:)

Bence fiyat makul (nasılsa pazarlıkla 44,5-45 olacak ) fakat bu aracın en büyük eksileri
1- hız sabitleyici yok
2- fonksiyonel 3 kollu spor direksiyon yok
3- audi bose ses sistemi yok
4- manuel vites
zaten bunlar olsa fiyat az daha yukarı olurdu :D

Performans arabası değil ama konfor olarak çok kral araba, viraja girdiğinizde koltukta savrulmuyorsunuz..

iyi düşün derim hocam. bu fiyat grubunda sıfır güzel arabalar alabilirsin.. :|

the_korsan' Alıntı:
Bence fiyat makul fakat bu aracın en büyük eksileri
1- hız sabitleyici yok
2- fonksiyonel 3 kollu spor direksiyon yok
3- audi bose ses sistemi yok
4- manuel vites
zaten bunlar olsa fiyat az daha yukarı olurdu :D

Performans arabası değil ama konfor olarak çok kral araba, viraja girdiğinizde koltukta savrulmuyorsunuz..

araba bomboş hocam o para verilirmi bilemem

narsist' Alıntı:
2 senede 40000 yapan garaj arabası da ilk kez duyuyorum..Gezen araba olsa kaç yapardı acaba:)
Araç sivastaysa ve bir sivaslıya aitse uzak dur dostum..Ben daha temiz iş yapan tek bir sivaslı tanımadım:)Bu benim şahsi görüşüm,benim tanımadığım dürüst sivaslılarda olabilir tabi ki, inşallah bir gün onları da tanımak nasip olur..Nesli tükenmeden tabi:)

Araç sahibi bence sivaslı değil zaten arabanın plakası kayseri büyük olasılık araçda kayseride bir yerde arabanın arka planında görünen yer sivasta bir yere benzetemedim. Belki toki olabilir başka bir yer olacağını zannetmiyorum. Ayrıca hocam uygun bir zamanda (ben ölmeden) tanışalım seninle, bende sivaslıyım.

narsist' Alıntı:
katılıyorum sivaslı benide yaktı abi abi dedik

Fiyatta bir ayarlama yapılması gerekli.
A3 serisini yakından tanırım , Özellikler kısmında fazla işaretlemeler var.
Aynı kategorideki diğer araçlarla karşılaştırmalı...

BBNET
Geri