Bu araba ne kadar eder?

Kodla Büyü

nefbote

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlk defa araba alacağım. aşağıdaki arabayı almayı düşünüyorum.arabaya bir aracı vasıtasıyla baktırdım araba sağlam dediler sadace sağ ön tekerleğin üzerinde hafif bir çizik varmış boya yapmamış. bir de arabada tüp yok sizce aşağıdaki arabanın ederi ne olur? Yakıt durumu nasıldır. tüp takdırmam gerekir mi?takdırırsam yakıt durumu nasıl değişir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5909/detay

ben bu arabaya bu kadar vermem. Bizim milletimiz uyma akıllı, tutturmuşlar Astra al çok tutuluyor diye. Eski arabam bundan dı kötü demiyorum ama sert konforu az bi araba. Bu fiyata Leon yada Focus öneririm. Tabi bu benim fikrim.
Hocam yanlış anlamayın sözüm size değil Astra sı olupta fırsatçılık yapanlara, bu kadar fiyat çekilirmi yahu :verymad:

hocam eski kasa classic tüplü değil. bu şartları düşünürsek fiyatı çok ederi 21 lira en fazla. bu fiyata bundan sonraki kasa 2005 astra alırsın tüplü.

ilk aracın ise hocam daha düşük miktarlı orta seviye bir araç al bence,
ilk arabana bu kadar para verme

abs özelliğinin olması iyi fakat pek de çok bir özelliği yok.
tüp yok o da en 1000 tl maliyet demek.
karar sizin tabii ki.

bu paraya çok güzel 2005 honda civic ler var yeni kasa. onlardan alırıdım ben. opel iyi arabadır ama bu arabaya 25000 fazla hemde çok.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Almaktan vazgeçtim. Az daha ekleyip 2005 ve üzeri yeni kasa ford focus bakıyorum.

h kasa olarak geçer onun bir üst kasası.
2006 - 2011 yıllarında üretildi. şu sıralar astar classic adıyla satılıyor yanılıyorsam.

BEN 2 YILDIR AKTİF ARABA ARAYICISI OLARAK O ARABA O PARAYI ETMEZ O MİKTARLARA GELMEDEN DE NE ARABALAR BULURSUNUZ HİÇ BULAŞMAYIN DERİM :)

BBNET
Geri