Bu araba nasıldır arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar bir araç almayı düşünüyorum İnşallah. bir yakınımızda Honda HRV var özellikleri şöyle:

2003 model
1.6 benzin & lpg
4x4
otomatik vites
150.000 km
sunroof
klima
kaza boya yok
27.000 tl

bu arabalar hakkında pek bilgim yok arkadaşlar kronik bir arızası var mı? masraf çıkarır mı? fiyatı uygun mu?
yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanan bir arkadaş gayet memnun. Tipi değişik olduğu için uzay aracı görüntüsü var. kronik bir arızası varmı duymadım

erdcannet' Alıntı:
Kullanan bir arkadaş gayet memnun. Tipi değişik olduğu için uzay aracı görüntüsü var. kronik bir arızası varmı duymadım

hocam aslında bu araç aklımda bile yoktu bir tanıdıkta temiz olunca ciddi ciddi düşünüyorum
kullanan bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Geçen yıl bir arkadaşım için araştırıp almıştık. Mutlaka 4 çeker ve 1.6 olanlarından tercih etmelisiniz çünkü tutulanı o. CRV şanzuman biraz hassastır ve her 20.000 KM'de yağının değiştirilmesi gerekir. Bakımları düzenli olarak yapılmışsa alınabilir ancak yakıt yönünden LPG'de 30 kuruşun altına düşmeyi hayal etmeyin.

Hondalar sorunsuzluklarıyla bilinirler. Komşumda 2006 model deri koltuklu olanı vardı 37000 tlye internete ilanı verdiği gün sattı. Genel olarak memnundu paraya ihtiyacı olduğu için sattı. Çok yaktığı aşikar otomatik vites ve 4x4.

Hocam honda güzeldir ama modeli cok mu eski ? biraz daha arastir bence

bizim beden eğitimi öğretmeni 2004 otomatiğini almıştı , lpg li anam ağladı demişti , lpg de bile çok yakıyor diye 3 ay içinde satmıştı

BBNET
Geri