Bu araba için yorumunuzu rica edebilir miyim?

Kodla Büyü
km çok yüksek uzun yol demiş!
araba inanılmaz dar, hb tamam da onunda bir sınırı var binmiştim hiç rahat değil (bekarmısınız bilmiyorum ama)...
çamurluk değişmiş tamam park ederken vs sürtmüş çökertmiştir sorun değil çok ama 1 yaşında araba alıyorsunuz, satacaksınız bir gün eksi olarak dönecek size...
üniversiteyi yeni kazanmış bir genç kıza zengin babası tarafından al kızım hediyen denecek bir araç gibi geldi bana...paranıza yazık etmeyin, derim...

hocam aşağı yukarı 30 bin civarı. benim 30 binliram olsa bu arabayı almam. temiz astra, honda civic, golf gibi arabaları tercih ederdim.

hocam bende istanbulda çalışıyorum. arabalara karşıda bir merakım var. takip ettiğim bir model. ama sizin araç hem pahalı (kazası olduğu için) hem de farklı problemler çıkabilir.

EynelMefer hocam beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. okuluma ulaşım problemi olduğu için bu sene araba almayı düşünüyoruz. bir arabamız daha var. o yüzden şimdi alacağımız arabayı ileride satacağız.

mkaratayy hocam ben de astra istiyorum ama bulamıyorum :(

mnyk03 hocam ne gibi sorunlar çıkartır acaba?

teşekkür ederim.

1 senede 50 000
Corsa en boş modeli
Fİyat olarak çok yüksek
Bu fiyata başka ve daha donanımlı arabalar alabilirsiniz.

hocam istanbulda bir kaç parça boya var deyip gittiğimiz arabaların çoğunda sağlam parça olmuyordu çıkmadı. ayrıca arabayı 2 kişilik say. arka koltukta bebek harici birisi oturamaz. çok dar

2011 model araç alıyorsan boya-değişen durumunu daha çok göz önüne al hocam. model daha aşağı düşecekse aynı oranda boya-değişen konusundaki hassasiyetini azaltırsın
fiyatı da biraz fazla gibi,
arkadaşların dediği gibi acele etme bulursun muhakkak.

hocam madem ikinci arabanız olacak ve ileride satacaksınız 30000 tl bağlamayın 9000-13000 tl arası iş gören bir araba alın satarken daha az zarar edersiniz. ve çok para bağlamadıgınız için satmazsanız bile sorun teşkil etmez.

hocam benim öğretmen arkadaş bunun sıfırını geçen sene 32000 aldı,arkadaş çok istemiş....

mkaratayy' Alıntı:
hocam aşağı yukarı 30 bin civarı. benim 30 binliram olsa bu arabayı almam. temiz astra, honda civic, golf gibi arabaları tercih ederdim.
golf 2008 model 38000 de araç ankara eskihisar dod da vardı hocam kırığı döküğü yok local boya dahi yok üzerinde...garaj arabası gerçi 1 haftaya kalmadan satıldı biraz bekle ve bu türden araç düşürebilirsin hocam...

BBNET
Geri