Bu araba alınır mı

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2004 model, 75000 de, lpgli, otomatik vites, hatchback, ford focus

24.500 tl

aynı modelden bende var güzel araçtır alınır diyen var mı arkadaşlar?

Değişen ve boya olmadığı konusunda kendisine çok güveniyor satıcı fiyatı o yüzden öyleymiş.

Piyasa durumuna göre fiyat normal. Ama bir de modelini, kasayı yazsaydın daha iyiydi.

temiz olması+LPG+km düşük olması fiyatı arttırır zaten, Ghia donanım ise gerçekten güzel olur. Uzun yıllar sorunsuz binersin.

Ama tavsiyem 2002-2006 model bir araç alacaksan full donanımlısını al ki yanına 2012 boş bir araba yanaştığında imrenerek baksın :wink:

Selamlar

değişen boya kısmını bir kere geçeceksin.
ben sana o zaman hiç bir çiziği olmayan motoru yalama yaptırılmış, 2 sefer rektefe yemiş 60 bin km de
aynı fiyata jilet gibi fabrika çıkışı temiz bir
full + otomatik rüplü golf ayarlıyım 2006 model, alacakmısın. arkadaş satıyor.

Burdan demek istediğim yürür alt takım sağlam değilse kaportada boya çizik değişen olması çok bişey değiştirmez
eğer orjinal mal kullandıysa ispatlayabiliyorsa sorun yok bence.

Ne zor işmiş araba almak ta yahu kaç gündür bakıp duruyorum etrafa. Para yok ki 40-50 bin bastırıp düzgün sıfır bişey alayım.

geçen Hafta arkadaşım ısrarla arabamı kendisine satmamı istediğinden bende yenilemek amaçlı niyetlebdim. Fiyatta fazla pazarlıkçı olduğundan ve bende net olunca vazgeçti.
Eğer Hatay yakınlarındaysan ilgilenirim dersen bakabilirsin aracıma. İkinci arabamda Honda jazz 2010 var (i-shift. ) Yenilersemde aklımda gene 2012 honda jazz buldum . Onu düşünüyorum. Düşün artık memnuniyetimi.
Ama

2005 Model Honda Jazz Sport Style / CVT şanzıman - Ateş Kırmızısı ( Bence en çok tutulan ve yakışan rengi)
Aracım tüp karşıtı olduğum için tüpmontajı yoktur.
Aracın bugüne kadar ki bütün bakım ve onarımları İskenderun Narin Honda servisi tarafından yapılmıştır.
Motor,şase ve CVT şanzımanı'da onarım veya değişim görmüş parçası yoktur.( Tabiki peryodik bakım materyalleri hariç) :-)
Kaportada park sırasında oluşmuş çizikler bulunmaktadır.
KM:80000
Alıcı kişi aracı burada yetkili serviste sorgulatabilir.

Aracın 15.02.2012 tarihi itibariyle ;
Araç Muayenesi yapılmıştır ( 2014'de biter)
Eksoz emizyonu yapılmıştır.( 2014'de biter)
Arka kampanaları benim farketmediğim ama servisin bilgi vermesi üzerine yenilenmiştir. (2 sinin maliyet 1000 TL)
En az 2 yıllık ömrü ,15 mm dişleri olan (En alt limit 5 mm'dir) Michelaen Energy Lastikler bulunmaktadır.
2011 Temmuz ayında büyük bakım denilen bakım servisinde Polenden tutun bütün filtreleri,bujileri,fren balataları ve özellkle belirteyim (Ağır Bakım olayı)
CVT Şanzıman yağıda değiştirilmiştir. ( Hondalarda triger kayış değil zincir kullanılmaktadır.Bilgilerinize)
1 Yıldır ikinci araba olduğundan 1500 km yol yapmıştır.

OTOMATİK ŞANZIMANINA 6 YIL GARANTİ VEREN BABAYİĞİT AZ RASLANIR. ( iKİNCİ EL OTOMATİKTE BUNA DİKKAT ET)

Pardon Uzun konuştum .Fiyat 25.000 TL( Pazarlığa gerek duymuyorum)

dejavuas' Alıntı:
geçen Hafta arkadaşım ısrarla arabamı kendisine satmamı istediğinden bende yenilemek amaçlı niyetlebdim. Fiyatta fazla pazarlıkçı olduğundan ve bende net olunca vazgeçti.
Eğer Hatay yakınlarındaysan ilgilenirim dersen bakabilirsin aracıma. İkinci arabamda Honda jazz 2010 var (i-shift. ) Yenilersemde aklımda gene 2012 honda jazz buldum . Onu düşünüyorum. Düşün artık memnuniyetimi.
Ama

2005 Model Honda Jazz Sport Style / CVT şanzıman - Ateş Kırmızısı ( Bence en çok tutulan ve yakışan rengi)
Aracım tüp karşıtı olduğum için tüpmontajı yoktur.
Aracın bugüne kadar ki bütün bakım ve onarımları İskenderun Narin Honda servisi tarafından yapılmıştır.
Motor,şase ve CVT şanzımanı'da onarım veya değişim görmüş parçası yoktur.( Tabiki peryodik bakım materyalleri hariç) :-)
Kaportada park sırasında oluşmuş çizikler bulunmaktadır.
KM:80000
Alıcı kişi aracı burada yetkili serviste sorgulatabilir.

Aracın 15.02.2012 tarihi itibariyle ;
Araç Muayenesi yapılmıştır ( 2014'de biter)
Eksoz emizyonu yapılmıştır.( 2014'de biter)
Arka kampanaları benim farketmediğim ama servisin bilgi vermesi üzerine yenilenmiştir. (2 sinin maliyet 1000 TL)
En az 2 yıllık ömrü ,15 mm dişleri olan (En alt limit 5 mm'dir) Michelaen Energy Lastikler bulunmaktadır.
2011 Temmuz ayında büyük bakım denilen bakım servisinde Polenden tutun bütün filtreleri,bujileri,fren balataları ve özellkle belirteyim (Ağır Bakım olayı)
CVT Şanzıman yağıda değiştirilmiştir. ( Hondalarda triger kayış değil zincir kullanılmaktadır.Bilgilerinize)
1 Yıldır ikinci araba olduğundan 1500 km yol yapmıştır.

OTOMATİK ŞANZIMANINA 6 YIL GARANTİ VEREN BABAYİĞİT AZ RASLANIR. ( iKİNCİ EL OTOMATİKTE BUNA DİKKAT ET)

Pardon Uzun konuştum .Fiyat 25.000 TL( Pazarlığa gerek duymuyorum)

Hocam Jazz mükemmel bir araç bende ama zevkler ve renkler işte. kasa tasarımını bir türlü beğenemedim :( Yoksa 2-3 defa niyetine girmiştim.

BBNET
Geri