Bu araç hakkında fikri olan?

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bu araç hakkında fikri olan? Saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0722/detay

Kod:
2011 MODEL 27000 KM DE SIFIR AYARINDA TEMİZ,BAKIMLARI YAPILMIŞ,MUAYNESİ 2016/04 TARİHLİ MTV Sİ ÖDENMİŞ ARAÇ.BAŞKA BİR ARAÇ ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM.TAM BİR AİLE ARABASI.ALICIYA ŞİMDİDEN HAYIRLIOLSUN.KM ORJİNAL OLUP İSTENİLEN YERDE KONTROL ETTİRİLEBİLİR.

hocam ben 2 ay önce citroen c3 2012 model 35 binde dizel attraction modelini 32 bin civarına aldım. şu arabayla karşılaştırırsam bunun 20 bin lra falan olması lazım. bana göre aşırı pahalı.
benden sana tavsiye chevrolet aveo ltz ye bak

izmitlii' Alıntı:
hocam ben 2 ay önce citroen c3 2012 model 35 binde dizel attraction modelini 32 bin civarına aldım. şu arabayla karşılaştırırsam bunun 20 bin lra falan olması lazım. bana göre aşırı pahalı.
benden sana tavsiye chevrolet aveo ltz ye bak

aveo'yu ben de öneririm al kullan yaşadığımız şehire gelirsin teşekkür etmeye

hocam bu araçtan düşünüyorsan stepway olanlarından al. 1.6 benzinli veya bulabilirsen 1.5 dci dizel... bu resimdeki özelliğine göre pahalı...

şekil olarak çok çekici değildir..bagajı seni memnun eder iç hacmide geniştir..ama konfor ve ses yalıtımı bekleme..seridir ve yakıtı normaldir..illa bunu düşünüyorsan sana tavsiyem dizel al..en azından bir açıdan artısı olsun

Bir arkadaşımda 2010 modeli vardı. 17-18 bin lira civarinda bir fiyata sattı. Bence şehir içi fena değil ama uzun yolda ne güvenlik ne konfor ne de ekonomi sunar bu araç. Başka araçlara baksanız daha hayırlı olur. Arkadaşın deyimiyle kolay ulaşırsın zor kurtulursun :)

bana woswagen deyın bu ne deyım reno deyın renoya bınılırmı deyım fiat deyın o da araba mı deyım en ucuk sacma yorumları yapayım ama arkadaslar

gozunuzu acın bıraz ya sacma sapan araclara neden emeklerınızı verıyorsunuz paranızı copten mı topluyonuz anlamadım kı

piyasada arac mı bıttı hep merak etmısımdır pıyasada dolasan sacma salak arabaları kım alıyor dıye

acizane fıkrım kızmayın ama benım burda acıdıgım emeklerınız paranız saatı 9 lıraya calısıyosunuz ya

g.cetin.66' Alıntı:
bana woswagen deyın bu ne deyım reno deyın renoya bınılırmı deyım fiat deyın o da araba mı deyım en ucuk sacma yorumları yapayım ama arkadaslar

gozunuzu acın bıraz ya sacma sapan araclara neden emeklerınızı verıyorsunuz paranızı copten mı topluyonuz anlamadım kı

piyasada arac mı bıttı hep merak etmısımdır pıyasada dolasan sacma salak arabaları kım alıyor dıye

acizane fıkrım kızmayın ama benım burda acıdıgım emeklerınız paranız saatı 9 lıraya calısıyosunuz ya

:alkis:

BBNET
Geri