Bu araç alınır mı??

Kodla Büyü
Sıfır Passat almayı düşünürken ilandaki araç ne alaka, ilanda sıfır Passat ayarı bir araç bekliyordum

2002 a4le 2015 passatı mı kıyaslıyorsun hocam ? bence 14 yaşındakı a4 yerine yeni kasa superb al o daha iyi :idea:

hocam sıfır passata 90 bin çok ise 2002 audiye 40 bin de çok. 40 bine corolla gibi megane gibi bişey alabilirsiniz. hem bu audi çok geniş de değil.

Gebze halk eğitimden selam hocam. Sattın mı Albea'yı? Ben senin yerinde olsam bu araca o kadar para vermem. Ne kadar Audi olsa da 2002 model araçta yavaş yavaş sıkıntılar başlayacaktır. Aynı zamanda kilometre konusu sıkıntılı gibi, zira 13 senelik aracın 150000'de kalması çok zor. (Ocakta 28000 olan aracım şu anda 44000'e dayandı hadi ben çok geziyorum ama normalde 15000*yıl diye hesaplarım .) Bunun yanında satıcı arkadaşın ifadeleri pek inandırıcı gelmedi. 2.0 motor aracın şehir içinde 25 kuruş yakması biraz zor gibime geliyor. (307 1.6 otomatik, megane 2 1.6 otomatik ve son olarak C4 1.6 otomatik kullanıcısıyım, bu otomatik araçlarla toplam yaptığım yol 150000 civarıdır 2.0 otomatik araç için o tüketimi yakalamak çok kolay değildir.) Bunun yanında acil arsa için aracı satıyorum dedikten sonra üstüne 10 15 alabileceği araçlarla takas edebilmesi ilginç değil midir ki 5000 lira civarı masraf ettiğini yazıyor. Kısaca bu araçtan uzak dur derim. (Bayağıdır görüşemedik, adaşım zümrene sevgiler. :)

BBNET
Geri