Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 jetta 1.4 tsi comfortln manuel vites 122 Hp
bu aracı almak istiyorum fakat hakkında pek bir bilgim yok önerileriniz,görüşleriniz tecrübeleriniz nelerdir tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
49000 TL ye mal olacak.
Karma yakıt tüketimi 6.2 olan araç, herkesin dediği gibi fabrika verilerinin üzerine 1 litre de koyarsak 7.2 yapar. Yılda benim gibi 30.000 km yapan bir adam,
2,160 litre kadar benzin yakacaktır. Kurşunsuz benzinin Shell fiyatı da an itibarı ile 4,66'dan yılda 10.000 tl yapıyor Herşeyi hesaplayan adamlar gibi oldum ama ben bunun yarısını veriyorum o bile çok geliyor. Ayda 900 lira benzinliğe versek var ya ....
cevaplarınız için teşekür ederim saygıdeğer öğretmenlerim
benim yılda yapacağım km
günde 40 km haftada 250 ayda maksimum Bin km olacak onuda bilyılda 12 bin hade diyelim memlekete gezmeye derken 15 Bin olsun daha fazlasını yapacağımı hiç sanmıyorum.
şimdki aracımda örneğin 50 binde aldım. 2.5 yılda 23 bin km yapmışım üstüne. buda benzinli.
yani çok aşırı eğlence amaçlı trafikte tur atmak için kullanmıyorum.
Hocam çok güzel bir araba ama sorun yakıt. Bende 2006 comfort jetta kullanıcısıyım tabiki lpg ile. ayda 2000 km yapıyorum yılda 25000 falan. ama bu motora tam uyumlu lpg kiti yok bildiğim kadarıyla. vw tsi motorları tork ve beygir gücü olarak yeterince iyiler ama gaza basarken dikkatli davranmak lazım. araba çok iyi hızlanırken 1.4 motor olmasına rağmen sıkıştırınca alt devirlerde turboyu açar ve yakıtı somurur. sakin kullanırım diyorsanız veya çok gezmiyorum diyorsanız bir şey diyemem şunu unutmayın bu arabayla sakin kullanmak zor. Dizelini şiddete tavsiye derim. Bende bütçemi düzeltince dizel passat düşünüyorum. kalın sağlıcakla...
ben arabaya bindim çok şık ve konforlu, 1 ay önce bacanağım istanbulda bir bayiden 46.500TL aldı... 650TLye ses yalıtımı ve boya koruma yaptırdı... Araç aynı araç...