Bu özelliklere Uygun İşletim sisitemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan macar17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

macar17

Site Gezgini
Ram:2GB ddr2
Ekran kartı: 1Gb
C:100GB
D:135Gb
İşlemci:İntel core çift çekirdek
32 Bit İşletim Sistemi Olursa Güzel Olur
Bunlara uygun bir tane İşletim sistemi Önerirmisin Varsa Linkini Verirmisiniz Şimdiden Saolun

macar17' Alıntı:
Ram:2GB ddr2
Ekran kartı: 1Gb
C:100GB
D:135Gb
İşlemci:İntel core çift çekirdek
32 Bit İşletim Sistemi Olursa Güzel Olur
Bunlara uygun bir tane İşletim sistemi Önerirmisin Varsa Linkini Verirmisiniz Şimdiden Saolun

varsa link derken?

yani indirme linki varsa verirseniz indirecem ve ayrıca win7 home basic kurulu pcmde ama çok süper Kasıyor :D

arkadaşım Windows 7 Ultimate versiyonu 800 MB ram kullanır.
yukarıda verdiğim versiyon LİTE ve 230 MB ram kullanıyor. e haliyle XP hafifliğinde...

O sistem win 7 ultimate sürümü çok rahat çalıştırır. En yavaş parça harddisk görünüyor .

Sistemi kasan Win 7 nin kendisi değil, sonradan üzerine kurduğunuz ve sistem açılır açılmaz çalışan diğer programlar.
Burada anlatılan http://www.chip.com.tr/forum/win-7-puf- ... 81851.html bir kaç optimizasyon işlemini yaptığınızda daha iyi performans alacaksınız.
Başlat a -msconfig yazıp Başlangıçta çalışan antivirüs haricindeki gereksiz programları kapatın.

Eğer bilgisayarın windows 7 kasıyorsa sorun 7 de değil bilgisayarda veya sizde bu kadar net söylüyorum. Ayrıca zamanla bilgisayarın parçaları eskir. İşlemci hdd vesaire eskisi kadar hızlı çalışmaz. Bu durumda sorun bilgisayarda olur.

Korsan kurma. En iyisi Linux Mint ya da Ubuntu olacaktır. Ubuntunun yeni sürümü 13.10 bu ay içinde ücretsiz indirmeye sunulacak. Yok ben linux mint kurmak istiyorum diyorsan onun yeni sürümü (16. sürüm) kasım sonu indirmeye sunulacak. Çok hızlı olması gibi bir isteğin varsa bunların xfce sürümlerini de kurabilirsin.

BBNET
Geri