emirkazim Aktif Üye Mesajlar 125 24 Mayıs 2024 #1 Merhabalar arkadaşlar. Müfredat değerlendirme raporu isteniyor Mayıs sonuna kadar. Bu şekilde bir çalışma yapan var mı acaba?
Merhabalar arkadaşlar. Müfredat değerlendirme raporu isteniyor Mayıs sonuna kadar. Bu şekilde bir çalışma yapan var mı acaba?
emirkazim Aktif Üye Mesajlar 125 25 Mayıs 2024 #4 kkslyyldz' Alıntı: neyi değerlendireceğiz hocam Genişletmek için tıkla ... ben de anlamadım biz de değişen pek bişi yok
kkslyyldz' Alıntı: neyi değerlendireceğiz hocam Genişletmek için tıkla ... ben de anlamadım biz de değişen pek bişi yok
B bil_bey19 Üye Mesajlar 13 25 Mayıs 2024 #5 Değişen bir şey olmadığı için illa bir rapor istiyorlarsa ki bizde de istiyorlar ders müfredatımızda bir değişiklik yoktur yazarız hocam.
Değişen bir şey olmadığı için illa bir rapor istiyorlarsa ki bizde de istiyorlar ders müfredatımızda bir değişiklik yoktur yazarız hocam.
G gzegen Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,447 25 Mayıs 2024 #6 bizim bransta yeni program verilmedi ortaokul icin soyluyorum hani bir video varya o adamin dedigi gibi matematik, Türkçe programı hoştur ama bana ne
bizim bransta yeni program verilmedi ortaokul icin soyluyorum hani bir video varya o adamin dedigi gibi matematik, Türkçe programı hoştur ama bana ne