BTS leri diğer öğretmenlere kullandırıyormusunuz?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Benden şu anki okuluma gelmeden önce idareden anahtar almışlar sabah ve öğleden sonra dersim olmayan zamanlarda kullanıyorlar, cuma günü labaratuvarı sapasağlam bıraktım bu gün geldiğimde hiçbir bilgisayarda internet yoktu, sabahtan uğraşıyorum işim yeni bitti, swich den 8 çıkış yanmış, modemden gelen hatta bu yanan sekiz çıkıştan birtanesinde olduğu için hiçbir pc ye internet gitmemiş, artık internet yok diyemi swich kabini ile oynadılar yoksa swich kabini ile oynadılardamı internet gitti bilmiyorum, allahtan yedek swich wardı swichi değiştirdim, idareye şikayet ettim, birdaha anahtarı verme dedi, bende anahtarları var ben vermiyorum dedim, anahtarı ellerinden almalarını rica ettim, ne yaparlar bilemiyorum, sonuçta bilişim sınıfları bizim kendi malımızdeğil kullanamazsınız deme hakkımız varmı bilemiyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

benim okulda olduğum saatlerde kullanıyor arkadaşlar. düzenli kullanmadıkları taktirde bir daha kullanamayacaklarını söyledim. şimdiye kadar sorun yaşamadım. size sormadan nasıl switch ile oynarlar aklım almıyor. kabin anahtarını nerden bulmuşlar hocam.

arda5544' Alıntı:
benim okulda olduğum saatlerde kullanıyor arkadaşlar. düzenli kullanmadıkları taktirde bir daha kullanamayacaklarını söyledim. şimdiye kadar sorun yaşamadım. size sormadan nasıl switch ile oynarlar aklım almıyor. kabin anahtarını nerden bulmuşlar hocam.
kabin kilitli değildi hocam, sebebide haftasonları yada liseye gittiğim günler düğmeden swichi kapatıyordum, ama benim dahaçok şaşırdığım swichin 8 çıkışı nasıl oluyorda yanıyor, 16 çıkış sağlam!
birde düzenli kullanmazlarsa birdaha kullanamayacaklarını söyledim diyorsunuz, bunu söyleme hakkımız varmı, olurda birtanesi şikayet ederse ve biz açmak zorunda kalırsak tükürdüğümüzü yalamak zorunda kalırmıyız?

Düzenli kullanmazsanız bi daha oynatmam denir mi yahu öğretmenlere. Öyle bir hakkımız yok. Uygun dille konuşmak gerek.

Hocam ben hazırladığım zümre tutanağına yazdım kullanacak öğretmen gerekli tedbirleri alır ve lab düzeninden sorumludur diye. Müdür de imzaladı. Resmiyete bindirmeniz daha sağlıklı olur bence

Sayın hocam,
BTS'yi kullanma planı hazırlarsınız. Kimin ne zaman kullanacağı ile ilgili bir tablo yapar, altına uymaları gereken kuralları yazarsınız.
O saatlerde sorumluluğun onlarda olduğunu vurgularsınız.
Yapabileceğiniz tek şey bu olacaktır. Kullanılmasını engelleyemezsiniz, engellememelisiniz; aksi halde bir zamanlar demir kapılar arkasına kutusunda bilgisayarları saklayan müdürlerden bir farkınız olmayacaktır.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam,
BTS'yi kullanma planı hazırlarsınız. Kimin ne zaman kullanacağı ile ilgili bir tablo yapar, altına uymaları gereken kuralları yazarsınız.
O saatlerde sorumluluğun onlarda olduğunu vurgularsınız.
Yapabileceğiniz tek şey bu olacaktır. Kullanılmasını engelleyemezsiniz, engellememelisiniz; aksi halde bir zamanlar demir kapılar arkasına kutusunda bilgisayarları saklayan müdürlerden bir farkınız olmayacaktır.
onlar için orası olsada olur olmasada ama bizim ekmek teknemiz orası, onların umurundadeğil, istediğin kadar resmiyete dök ben ellemedim biz yapmadık der çıkar işin içinden, sende görmediğin olaydan dolayı hangisini suçlayacaksın.

BBNET
Geri