Bts kullanımı ile ilgili toplantı yapacağım! (öneri)

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar her hafta başka okulda btr görevi dönüşü kendi okulumda bt sınıfında bir karışıklık oluyor, bir gün perdeleri koparıyorlar birgün swich i bozuyorlar birgün fare klavyeleri çıkarıyorlar, birgün internet kablolarını çekiyorlar, pc leri arkadan düğmeden kapatıyorlar vs, birde bu günlerde dyned kurmaya başladılar o da kullanılmaya başlanırsa tam kafayı yerim, kasaların arkasından mikrofon kulaklık tak çıkar vs, bu gün müdürle konuştum sıkıntıları anlattım, yarın bt sınıfını kullanacak öğretmenlerle toplantı yapacağız, ne önerirsiniz?

Sayın hocam öğretmen arkadaşlara oranın çocukları meşgul edecek bir park olmadığını açıkca belirtmek lazım. Ortaya çıkan problemlemlerden onların sorumlu olduğunu idarece karar alıp duyurun. Hatta ortam mümkünse bi webcam ile sürekli kayıt yapılabilir.

kemalatik' Alıntı:
Sayın hocam öğretmen arkadaşlara oranın çocukları meşgul edecek bir park olmadığını açıkca belirtmek lazım. Ortaya çıkan problemlemlerden onların sorumlu olduğunu idarece karar alıp duyurun. Hatta ortam mümkünse bi webcam ile sürekli kayıt yapılabilir.
eğer bu toplantıdan sonrada çözüm olmazsa yazdıklarınız 2. toplantı için iyi bir fikir.

hocam malesef o tarz öğretmenler umursamazlar sınıfın durumunu... dikkat edilmesi kurallara uyulmazsa malzemelerden doğacak sorunu öğretmenlerden tahsil edileceğini söyle bak o zaman nasıl bakarlar

Hocam bir kere bilgisayarın ayarlarını yazılımsal yönden korumak için deep freeze ya da benzeri bir şey kur.
Kasalarında arkasındaki kabloları birleştirip bağla plastik bir tutamaç ile.

Bende de benzer sorunlar vardı. Her bilgisayara kulaklık(mikrofonlu), fare, klavye kablolarını plastik kelepçe ile bilgisayara bağladım. deep freeze kurdum. Anahtar sadece idarede... Sonraki aşamada sadece güvendiğim öğretmene vermeye başladım. BTS dağınık veya pis bulursam idareye bildirdim biraz da imalı bir şekilde söylendim. Adabımı koruyarak .. çöplük sizin çöplüğünüz hocam. Buna göre davranın.. siz sahip çıkmassanız kimse sahip çıkmaz...

Bilgisayar kasalarını da alttaki kutulara kilitle. Bilgisayarın açılışı klavyeden bir şeyler yazarak olsun(BIOStan ayarı var). Ya da netsupport ile falan ağ üzerinden açılsın.kasa sorunları tamamen düzelir.

karinca_52' Alıntı:
hocam malesef o tarz öğretmenler umursamazlar sınıfın durumunu... dikkat edilmesi kurallara uyulmazsa malzemelerden doğacak sorunu öğretmenlerden tahsil edileceğini söyle bak o zaman nasıl bakarlar
içi boş tehtidler savurmak istemiyorum hocam öğretmenlerden para tahsil etmek bana göre değil.

halk' Alıntı:
Hocam bir kere bilgisayarın ayarlarını yazılımsal yönden korumak için deep freeze ya da benzeri bir şey kur.
Kasalarında arkasındaki kabloları birleştirip bağla plastik bir tutamaç ile.
deep freeze var hcam, kablolarıda siyah elektrik bandı ile bantlamışım, ama bazen öğretmen arkadaşlar sınıfı bırakıp çıktığı için maket bıçağı ile kesiyorlar bantları.

hasan' Alıntı:
Bende de benzer sorunlar vardı. Her bilgisayara kulaklık(mikrofonlu), fare, klavye kablolarını plastik kelepçe ile bilgisayara bağladım. deep freeze kurdum. Anahtar sadece idarede... Sonraki aşamada sadece güvendiğim öğretmene vermeye başladım. BTS dağınık veya pis bulursam idareye bildirdim biraz da imalı bir şekilde söylendim. Adabımı koruyarak .. çöplük sizin çöplüğünüz hocam. Buna göre davranın.. siz sahip çıkmassanız kimse sahip çıkmaz...
hocam bende söylenme aşamasında zirveye vararak toplantıyı ayarladım, ama anahtarı istediğim arkadaşa veremiyorum, seçmeli derslerde ve dyned için kullanılıyor başka boş sınıf yok ve sınıflar yetersiz, elim mahkum.

halk' Alıntı:
Bilgisayar kasalarını da alttaki kutulara kilitle. Bilgisayarın açılışı klavyeden bir şeyler yazarak olsun(BIOStan ayarı var). Ya da netsupport ile falan ağ üzerinden açılsın.kasa sorunları tamamen düzelir.
kasalar tukarıda hgocam masaların üstünde biosa şifre koyamam çünkü bt sınıfının kullanılması idarenin kararı. başka boş sınıf yok.

bence basit ve yumusak bır dıl kullanmıssın hocam özellıkle 3 maddeyı vurgulaki tırssınlar deki ;
sayın öğretmenlerim hergun kanallarda bır okulda yasanan farklı farklı zaafıyet ve tedbırsızlıkten canı yanan ogrencı acıga ogretmen cıkmakta olakı tak sok ıslerınde sız sınıftayken hatta sızın dersınızde ıken cocugu laba atıp bahceye yada ogretmenler odasına cay ıcmeye gıttıgınızde cocuga bırsey olursa en basıtınden elektırık carpar kalbı durur bılmem ne olursa hıc karısmam sorumluluk mesulıyet sızın olur sızı dırek mufettısle bas basa bırakırım ısıme bakarım de

anlayan anlar anlamayanda basına gelınce anlar

eğer müdür senin tarafını tutuyorsa bts kullanımıyla ilgili bir resmi yazı yazıp müdüre imzalattır ve kuralları kullanacak öğretmenlere tebliğ ettir ki yasal olarak sorumlu tut. başın ağrımaz böylece

sukrugaya' Alıntı:
eğer müdür senin tarafını tutuyorsa bts kullanımıyla ilgili bir resmi yazı yazıp müdüre imzalattır ve kuralları kullanacak öğretmenlere tebliğ ettir ki yasal olarak sorumlu tut. başın ağrımaz böylece
dynedin pörtlemesi zaten müdürün işi bugüne kadar dyned yoktu, toplantıyı yaptık bt sınıfını kullananların yarısı yoktu, kitap fuarı varmış öğretmenler oraya gitmişler, müdür kendisi konuştu bana pek fırsat vermedi, kasaların arkasının elektrik çarpması konusunda çok tehlikeli olduğunu toplantıdan önce müdüre söylediğim için özellikle bunu vurguladı, arada sözlerini kesip konuşabildiğim kadar konuştum, özellikle sınıfı terketmemelerini öğrencilerin öğretmen yokken sınıfı alt üst ettikleri belirttim, allahtan burada paylaşmış olduğum belge vardı fazla fazla çıkartmıştım yazıcıdan, ellerine tutuşturdum, geri kalanı idareye verdim gelmeyen öğretmenlere vermelerini istedim, açıkçası toplantının amacına ulaştığını düşünmüyorum, ama azda olsa daha dikkatli olacaklardır, şimdilik elimden geleni yaptım, ama yine çekeceğim var gibi geliyor, fazlada kafaya takmayayım yoksa kafayı sıyırırım, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. :)

Özellikle bu dönem sonları bt sınıflarının en çok talan edildiği zamanlar. Öğretmenler zaptedemediği öğrencileri bt sınıfına alır. Kedisi de öğretmen bilgisayarına yumuldu mu dünyayı unutur. Şimdiki okulumda bt sınıfı olmadığı için kafam rahat(!)

BBNET
Geri