:+1:sumunu' Alıntı:anlar anlar. yeterki anlatmasını bilin.
Hocam ders yükünüz atamaya esas olan branşınızın dersleridir.. Benim bu yıl hiç dersim yok ve sadece BTR olarak görev yapıyorum başkada bir derse girmiyorum.. BTR iseniz şayet maaş karşılığını bile doldurma zorunluluğunuz olmaz.. Ama şuda var okulunuzda 29 saat Bilişim dersi varsa 21 saate kadar girmeniz zorunlu olur..bt.ogretmeni' Alıntı:16791 sayılı bakanlık yazısında "okulunda var olan ders yükünü yerine getirdikten sonra rehberlik görevini yapar" dediği için okul idaresi bunu o şekilde de yorumlayabilir maalesef, çünkü rehber öğretmenler sadece bilişim öğretmenlerinden seçilmediği için o maddedeki ders ibaresi bilişim teknolojileri ve yazılım dersi olarak değerlendirilemez.
zeka oyunlarıseyduna' Alıntı:farklı dersler ne hocam...
Nerde yazıyor hocam ders yükünün branş dersinden ibaret olduğu? Öyle olsaydı sosyalci türkçeye, resimci müziğe, fenci bilişime giremezdi.ordinaryus' Alıntı:Hocam ders yükünüz atamaya esas olan branşınızın dersleridir.. Benim bu yıl hiç dersim yok ve sadece BTR olarak görev yapıyorum başkada bir derse girmiyorum.. BTR iseniz şayet maaş karşılığını bile doldurma zorunluluğunuz olmaz.. Ama şuda var okulunuzda 29 saat Bilişim dersi varsa 21 saate kadar girmeniz zorunlu olur..bt.ogretmeni' Alıntı:16791 sayılı bakanlık yazısında "okulunda var olan ders yükünü yerine getirdikten sonra rehberlik görevini yapar" dediği için okul idaresi bunu o şekilde de yorumlayabilir maalesef, çünkü rehber öğretmenler sadece bilişim öğretmenlerinden seçilmediği için o maddedeki ders ibaresi bilişim teknolojileri ve yazılım dersi olarak değerlendirilemez.