BTR'ye farklı ders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan piyemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

piyemi

Aktif Üye
Başka bir okulda BTR görevimi yürütüyorum. Kendi okulumda 12 saat bilişim var ve üzerine 4 saat farklı bir ders verildi, verilebiliyor mu arkadaşlar?

hadi bakayım problemlerimiz çeşitlenmeye dallanıp budaklanmaya başladı. Hocam bence kendi dersimiz haricinde ders verilemez. Çünkü BT normunda gösterilmeyen dersleri alamayız..

yanlış uygulama.bakanlığın btr görevlendirme yazısını gösterin idareye.ben 7 saat bt dersine giriyorum başka okulda da btr yim.18 saat alıyorum

16791 sayılı bakanlık yazısında "okulunda var olan ders yükünü yerine getirdikten sonra rehberlik görevini yapar" dediği için okul idaresi bunu o şekilde de yorumlayabilir maalesef, çünkü rehber öğretmenler sadece bilişim öğretmenlerinden seçilmediği için o maddedeki ders ibaresi bilişim teknolojileri ve yazılım dersi olarak değerlendirilemez.

bt.ogretmeni' Alıntı:
16791 sayılı bakanlık yazısında "okulunda var olan ders yükünü yerine getirdikten sonra rehberlik görevini yapar" dediği için okul idaresi bunu o şekilde de yorumlayabilir maalesef, çünkü rehber öğretmenler sadece bilişim öğretmenlerinden seçilmediği için o maddedeki ders ibaresi bilişim teknolojileri ve yazılım dersi olarak değerlendirilemez.
Hocam ders yükünüz atamaya esas olan branşınızın dersleridir.. Benim bu yıl hiç dersim yok ve sadece BTR olarak görev yapıyorum başkada bir derse girmiyorum.. BTR iseniz şayet maaş karşılığını bile doldurma zorunluluğunuz olmaz.. Ama şuda var okulunuzda 29 saat Bilişim dersi varsa 21 saate kadar girmeniz zorunlu olur..

alma hocam bu böyle devam eder kurumlarda sonra sıra başka şeylere gelir...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

walla her idareci kafasına göre ders verir. benim girmediğim ders kalmadı :D işi yöneltmeliğe dökersen işin içinden çıkılmaz bir hale geliyo..

Okullarında var olan ders görevini yerine getirdikten sonra kalan zamanda bu görevi yürütecektir. İbaresi var hocam. O yüzden bu maddeye sığınarak verebiliyoruz diyebilirler. Ama sende şunu diyebilirsin verilen dersler mümkün olduğunca bir güne ya da iki güne sıkıştırılıp diğer günler btr olarak ders programında yazmalıdır ibaresi de var sende bunu talep edebilirsin

ordinaryus' Alıntı:
bt.ogretmeni' Alıntı:
Hocam ders yükünüz atamaya esas olan branşınızın dersleridir.. Benim bu yıl hiç dersim yok ve sadece BTR olarak görev yapıyorum başkada bir derse girmiyorum.. BTR iseniz şayet maaş karşılığını bile doldurma zorunluluğunuz olmaz.. Ama şuda var okulunuzda 29 saat Bilişim dersi varsa 21 saate kadar girmeniz zorunlu olur..
Nerde yazıyor hocam ders yükünün branş dersinden ibaret olduğu? Öyle olsaydı sosyalci türkçeye, resimci müziğe, fenci bilişime giremezdi.

BBNET
Geri