3 aydan fazla görevlendirmelerde görev yerine göre değerlendiriliyor. kendi okulunda(zorunlu hizmet) derslerine girsen diğer günler BTR olsak bile bu durum geçerli oluyor mu?
başka okulda 3 aydan fazla görevlendrildiğin için zorunlu hizmet sayılmaz diye biliyordum benucamus' Alıntı:Zorunlu hizmetin devam ediyor sadece btr oldığun yerin hizmet puanını alıyorsun hocam
normal de öyle! ama okulunda derslere devam edecğiz. bu durumda ne olur ki?xxltc' Alıntı:başka okulda 3 aydan fazla görevlendrildiğin için zorunlu hizmet sayılmaz diye biliyordum benucamus' Alıntı:Zorunlu hizmetin devam ediyor sadece btr oldığun yerin hizmet puanını alıyorsun hocam
hocam farketmez diye biliyorum ama siz il koordinatörü sorun pazartesi eğer bekleyemem diyorsanız alo 147 arayıp bi bilgi isteyin cevap verirlerbilisim_oguz' Alıntı:bilen var mı acaba?
ucamus' Alıntı:Zorunlu hizmetin devam ediyor sadece btr oldığun yerin hizmet puanını alıyorsun hocam
??? varmı bu işin belgesi arkadaşlar zahmet olmazsaerdembgo' Alıntı:Asli görevin devam ettiği sürece yani okulunda derse girdiğin sürece zorunlu hizmet yapıyorsun hocam yoksa zorunlu hizmeti olan kimseyi başka yerde btr olarak görevlendiremezler, kimse istemez görevi.
Sayın hocam açıklamış okulunda derse girdiğin için zorunlu hizmetin çalışır. Tam gün görevlendirme yapılmadığın için sıkıntı yok.erdembgo' Alıntı:Asli görevin devam ettiği sürece yani okulunda derse girdiğin sürece zorunlu hizmet yapıyorsun hocam yoksa zorunlu hizmeti olan kimseyi başka yerde btr olarak görevlendiremezler, kimse istemez görevi.