BTR ye Nöbet?

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkladaşlar btr olup nöbet tutan var mı? Dün müdür yardımcımız hocam sen başka okula btr ye gidiyorsun orda nöbet tutmayacaksın ancak bizim okulda tutman lazım dedi. Şimdi ben bu adama ne diyeyim? çıkan yazıda kendi okulunda tutar diye bi ibare yok.

btr görevlendirme yazısında bu kalın kafalı idareciler anlamaz diye özellikle "nöbet görevi dahil başka görev verilmez" denmiş ama hala anlamıyorlar. yazıyı göster hocam. neye istinaden nöbet tutmam gerekir diye bir sor bakalım.

aynen hocam yazıda açık net herşey ama nerelerinden çıkarıyorlarsa başka anlamlar çıkarabiliyorlar işte...

nöbet tutmaz btr.... İlla tutacaksın mı dedi tut hocam ama herhangi bir yardım istediğinde ben başka okulda btryim dersin geçersin

karinca_52' Alıntı:
nöbet tutmaz btr.... İlla tutacaksın mı dedi tut hocam ama herhangi bir yardım istediğinde ben başka okulda btryim dersin geçersin
mantıklı aynen öle denir bunlara

gezegen10' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
mantıklı aynen öle denir bunlara
nöbet tutmamak size verilmiş yasal bir hak hocam. bu hakkını kullan. aslında hem tutmayıp hem de böyle demek gerekir. o zaman kıymetli olursun.

Hocam nöbet tutmamasının nedeni teneffüslerde BT Sınıfının açık tutulmasıdır.

Hocam BTR görevlendirmen başka okula yapıldığı için kendi okulunda BTR değilsin hiçbir şeye bakma dersine gir nöbetini tut git. Eğer okul açık kaldığı müddetçe okulda bulunman lazım gibi birşey zırvalarsa dersin ki ben bu okulda BTR değilim. Aslında haftanın kaçgünü kendi okulunda kaç günü diğer okuldasın buda önemli mesela 4 günü kendi okulunda 1 gün diğer okulda görevli olsan demek ki hem haftada 18 saat ekders alırsın 4 gün devam ettiğin okulda BTR olmadığın için hiçbir şeye karşımazsın dersin bittiğinde çeker gidersin, fena da değil miş hani bende seneye kendi okulumdan başkasını mı istesem.

Hocam Trabzon mem in bununla ilgisi bi yazısı vardı. Kendi okulunda da nöbet görevi verilmeyecek diye yazıyordu. Ben o yazıyı örnek gösterdim nöbetimi kaldırdılar. Bulabilirsem ben ekleyeyim, siz de arayın onu gösterin.

bilişim07' Alıntı:
Hocam Trabzon mem in bununla ilgisi bi yazısı vardı. Kendi okulunda da nöbet görevi verilmeyecek diye yazıyordu. Ben o yazıyı örnek gösterdim nöbetimi kaldırdılar. Bulabilirsem ben ekleyeyim, siz de arayın onu gösterin.

hocam yazıyı bulabilirsen bi ekle de gözlerine sokalım :D

BTR'nin görevi der ki derslerine gir ve rehberlik et. yani bu onay kendi okulunda da geçer. 18 ek ders alıyorsun görevlendirmeden dolayı, o zaman sadece liseye git okuluna gitme 18 yazsın nasılsa diğer okulda onayın!!!

gezegen10' Alıntı:
bilişim07' Alıntı:

hocam yazıyı bulabilirsen bi ekle de gözlerine sokalım :D
karinca_52' Alıntı:
http://trabzon.meb.gov.tr/www/bbilisim-teknolojileri-rehberligi-btr-gorevlendirmesib/icerik/776

buyur hocam

Hocam atmış sağolsun. Orada çok açık yazıyor. Ben bu yazıyı gösterdim nöbetten kurtuldum.

BBNET
Geri