mantıklı aynen öle denir bunlarakarinca_52' Alıntı:nöbet tutmaz btr.... İlla tutacaksın mı dedi tut hocam ama herhangi bir yardım istediğinde ben başka okulda btryim dersin geçersin
nöbet tutmamak size verilmiş yasal bir hak hocam. bu hakkını kullan. aslında hem tutmayıp hem de böyle demek gerekir. o zaman kıymetli olursun.gezegen10' Alıntı:mantıklı aynen öle denir bunlarakarinca_52' Alıntı:nöbet tutmaz btr.... İlla tutacaksın mı dedi tut hocam ama herhangi bir yardım istediğinde ben başka okulda btryim dersin geçersin
:+1:karinca_52' Alıntı:nöbet tutmaz btr.... İlla tutacaksın mı dedi tut hocam ama herhangi bir yardım istediğinde ben başka okulda btryim dersin geçersin
bilişim07' Alıntı:Hocam Trabzon mem in bununla ilgisi bi yazısı vardı. Kendi okulunda da nöbet görevi verilmeyecek diye yazıyordu. Ben o yazıyı örnek gösterdim nöbetimi kaldırdılar. Bulabilirsem ben ekleyeyim, siz de arayın onu gösterin.
gezegen10' Alıntı:bilişim07' Alıntı:Hocam Trabzon mem in bununla ilgisi bi yazısı vardı. Kendi okulunda da nöbet görevi verilmeyecek diye yazıyordu. Ben o yazıyı örnek gösterdim nöbetimi kaldırdılar. Bulabilirsem ben ekleyeyim, siz de arayın onu gösterin.
hocam yazıyı bulabilirsen bi ekle de gözlerine sokalım![]()
karinca_52' Alıntı:http://trabzon.meb.gov.tr/www/bbilisim-teknolojileri-rehberligi-btr-gorevlendirmesib/icerik/776
buyur hocam