BTR ve Teknik İşler..

Kodla Büyü

höşmerim

Aktif Üye
Merhabalar bugün okulda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarken ses sisteminde bazı aksaklıklar oldu. Ben de sonuçta teknik servis olmadığım için uzaktan izliyordum dolayısıyla müdahale etmedim ki etsem nasıl nerden olacak onu da bilmiyorum. Bir gün öncesinden hocam yardım eder misiniz denildi haftalar öncesinden de hatta. Hocam okulda teknik işlerden sorumlu memur var dedim ama çok acil durum olursa ben de yardım etmeye çalışırım demiştim. Sabah okula gittiğimizde de anfide bir sıkıntı yoktu. Program bitti toplantı yapıldı, bazı fırçalar atıldıktan sonra müdür bey imalı şekilde ses sisteminin bozulmasına rağmen işi o olmasına rağmen hocamız gelmedi dedi hatta ismini de söyleyim dedi ve toplantı esnasında dile getirdi. Tam o sırada kendi görevlerimi sıralamak geldi içimden ama ortam gergin daha da gerilmesini istemedim. Salı günü gidip durumu anlatacağım çünkü canım sıkıldı bu duruma herkesin içinde. Herkesin aklı formatörlükte öğretmenler dahi herkese anlatıyorum BTR oldu değiştik diye illa okulda bilgisayarlara bakacak birini arıyorlar. Sanırım yakında herkese resti çekicem. Bu benim görev yaptığım ikinci okulum ilkinde durumu anlatıp rahat bir yıl geçirmiştim ama burası sıkacak gibi.. Önerileriniz neler ? Okumaları gerekirken BTR Öğretmeninin görevlerini okumadan bana bu tarz görevler vermeye çalışan hocalara ilgili yazıyı okutacağım. Bunun dışında önerileriniz ?

Hocam o beyinsizlere anlama ve kavrama konusunda ilkokul seviyesinde olan o ök... lere birşey analatamazsınız. Boşuna çabalamayın dinlemeyin duymayın sırf ben böyle bir konu yüzünden eski müdürü dövecektim, odasında hayatımda kimseye etmediğim hakareti suratına ettiiğim bir müdür vardı ama yine de işe yaramadı ettiğim laflar....

BBNET
Geri