btr ve belleticilik ek ders

Kodla Büyü

yasar_gnc

Site Gezgini
sayın hocalarim ybo'da bilgisayar ogretmeniyim gecen sene martta goreve basladim bu sene btr olarak gorevlendirmem yapildi ancak okulda belletmenlik yaptigim gunler btr'lik gorevimden yazilmasi ek ders yazilmiyor ve sadece nobetten 6 saat yaziliyor gerekce olarakta nobet ve btrligin valilik onayiyla yapildigi icin ayni gune denk geldiginde hangisinin ucreti yuksekse onu verebileceklerini soyluyorlar ek ders yonetmeligindeki her bir madde kendi icinde degerlendirilmesi gerekmezmi istanbul mebin resmi sitesine sordum istanbul il egitim denetmenlerinin resmi sitede verdikleri cevap her bir madde kendi kapsaminda degerlendirilmesi gerekir ve almaniz gerekir diye geldi ama hala ikna edemiyorum nobet tutan btr arkadaslar sizde durum nedir bu konuda ayni sikintiyi yasayan varmi

hocam bu dedikleri kendi eski formatörlüklerine göre btr yapabilirsin ikisininde ücretini alırsın btr terredüt edillen hususlar diye yazıda vardı. ben btr yim düz lisede yiboda belleticilikde yapıyorum hayat boyu öğrenme kursumda var ...

İlgili öğretmenlere eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik vb. görevler ilgi (b) esaslar
doğrultusunda verilebilecektir.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/btr-gorevi-tereddut-edilen-hususlar-27-12-2012-t105111.html

o zaman diğer öğretmenlerde derse girmesin belleticilik yapsın yada derse giriyor ders ücretini alsın belleticilik yapmasın....

BİMER E ŞİKAYET DE EDEBİLİRSİN. HERKES İŞİNİ BİLSİN..

hocam benım btr görevlendirmem ve belleticilik valilik onayıyla yapıldığı için hangisi yüksekse onu alırsın dıyorlar ve ıkısı aynı gune geldıgınde yanı hafta ıcı nobet tuttugumda sadece nobet ek derslerı yazılıryor dıgerlerını yazmıyorlar ek ders yönetmelıgındekı her madde kendı ıcınde degerlendırılmesı gerekır dedıler ancak anlatamıorum aynı gun ıcınde ıkı farklı ucret yazamayız dıyorlar nöbet tutan btr arkadaşlar hangi ilçede çalışıyorsunuz varmı böle durumlar paylaşırsanız sevınırım okulda ek dersın peşine düşmüş aç insan gibi görünüyoruz şuanda bende hafta içi nöbet tutmam bu şartlarda dedım ve sadece gelırse hafta sonları tutuyorum sımdlık

Siizn idarecinizin mantığına göre nöbet tutan diğer öğretmenler de normal ek derslerini almamalılar. Komikmiş. Yazılı olarak konu hakkında bilgi isteyebilirsin. Daha sonra da BİMER'den bilgi alırsın.

hocam sedikanızın avukatları bu işlerle ilgilenirler daha iyi yönlendirme yaparlar. şahsen benim başıma gelse tek başvuru yapacağım yer olur. ilgilenmezlerse sendikanızı değiştirin. ihtiyacımız olduğunda sorunlarımızı çözmeyeceklerse çözenlerle çalışmalıyız...

BBNET
Geri