Bilisimci1903
Aktif Üye
Arkadaşlar kendi okulumda btr görevim var . 16 saat dersim var , 2 günde btr görevim var . Sınıf verdiler . Bu sınıfın ek dersini alabilir miyim ?
Yanlış bilgi olmasın BTR öğretmeni nöbet , rehberlik, sosyal kulüp ek dersleri alabilir.%100 alamazsınız ayrıca size sınıf VEREMEZLER itiraz edin
Sınıf rehberliğini mi alır diyorsunuz ?Yanlış bilgi olmasın BTR öğretmeni nöbet , rehberlik, sosyal kulüp ek dersleri alabilir.
Okuldaki diğer öğretmenlere ödenecekse size de ödenmelidir.Hocam ben zaten bu işi yapıyorum. Ek ders verilse de verilmese de sınıfımı bırakamam . Madem sınıfımız var ek dersi alınacak mı diye merak ettim arkadaşlar.
Diğer öğretmenlere ödeniyor evetOkuldaki diğer öğretmenlere ödenecekse size de ödenmelidir.
Ben onlarla ilgili bir şey demedim sınıf alamazYanlış bilgi olmasın BTR öğretmeni nöbet , rehberlik, sosyal kulüp ek dersleri alabilir.
AlamazsınızHocam ben zaten bu işi yapıyorum. Ek ders verilse de verilmese de sınıfımı bırakamam . Madem sınıfımız var ek dersi alınacak mı diye merak ettim arkadaşlar.
Sınıf rehberliği de ders dışında yapılan faaliyet değil mi hocam. Örneğin 5 veya 6 lardan bir şubenin sinifnrehberligini alan bir matematik öğretmeni bu rehberlik faaliyetini matematik dersi içerisinde mı yapıyor. Hayır.Ben onlarla ilgili bir şey demedim sınıf alamaz
BTR yazısında açık açık yazıyor alamaz diye buna rağmen alırsanız siz bilirsiniz iyi çalışmalarSınıf rehberliği de ders dışında yapılan faaliyet değil mi hocam. Örneğin 5 veya 6 lardan bir şubenin sinifnrehberligini alan bir matematik öğretmeni bu rehberlik faaliyetini matematik dersi içerisinde mı yapıyor. Hayır.
Ders dışı zamanda yapıyor.
Ayni durum btr için de geçerli.
Btr öğretmeni Ders dışı zamanlarda yapılan çalışmaların ek dersini alır.
O maddenin geçtiği BTR yazısını ekleyebilir misiniz hocam. İnceleyelim.BTR yazısında açık açık yazıyor alamaz diye buna rağmen alırsanız siz bilirsiniz iyi çalışmalar
Google da bulabilirsiniz her yıl okula gönderilirO maddenin geçtiği BTR yazısını ekleyebilir misiniz hocam. İnceleyelim.
Sınıf rehberliği de ders dışında yapılan faaliyet değil mi hocam. Örneğin 5 veya 6 lardan bir şubenin sinifnrehberligini alan bir matematik öğretmeni bu rehberlik faaliyetini matematik dersi içerisinde mı yapıyor. Hayır.
Ders dışı zamanda yapıyor.
Ayni durum btr için de geçerli.
Btr öğretmeni Ders dışı zamanlarda yapılan çalışmaların ek dersini alır.
Yanlış yorumluyor ve yönlendiriyorsunuz hocam.
BTR, ders yükü dışında kalan zamanlarda BTR görevlerini yerine getirir ve bunun karşılığında da tam ek dersini alır (18 saat).
Sizin örneğinizdeki mat. öğrt. nin ders saati dışı saatte görevlendirmesi olmadığı için rehberlik faaliyetlerini yerine getirir ve ek dersini alır.
BTR'nin muaf olduğu ve nöbet vb. görevlerin verilebildiği tek durum, günlük programının tamamının dersle dolu olduğu gündür.
BTR isterse tam dolu derse girdiği, yani BTR görevinin olmadığı gün, nöbet görevi alabilir. Bir ders saati boş olsun, BTR o gün nöbet tutamaz.
@AlperSevimli hocam, 5.sınıfta aldığım öğrencilerimi bırakmamak için, btr olduktan sonra 2 sene fahri yaptım bu görevi, ücret almadım.
istemekle alakalı.resmi yazıda, belirtilen görevler dışında görev verilemez diyor fazla kurcalamamak lazım zaten btr olarak her işe çağrılıyoruz bir de sınıf rehberliğini üzerimize almayalım.
Ortaokul 8. sınıfta ve liselerde "Rehberlik" dersi var değil mi?
Sınıf rehber öğretmeni olduğunuzda bu derse girmek zorundasınız.
Yani ek bir görev demek? Bu görevi veremezler, verirlerse, ekders alırsanız bir gün faiziyle ödetebilirler.
Başka okulda BT Rehber olup, kendi okulunuzda Bilişim Teknolojileri öğretmeni olduğunuz için sınıf rehberliği ve ücretini alabiliyorsunuz.Ben sınıf rehberliği alıyorum hocam. Başka okulda BTR'yim aynı zamanda.