BTR oldum müdür yardımcılığı yapmam isteniyor?

Kodla Büyü

bote__bilisim

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumda BTR görevim var.İlçe milli eğitim müdürü seni okulunda müdür yardımcılığı ile görevlendireceğiz diyor.Kendisine anlattım BTR görevim var diye.Bana o görevini aksatmadan asli görevini yapacaksın ama müdür yardımcılığı da yapacaksın diyor.Böyle bir durum olabilir mi?

Müdür yardımcılığı teklifini yapsınlar. BTR zaten bu durumda otomatik düşer.
Onlar seni resmiyette müdür yardımcısı olarak görevlendirmek yerine gayri resmi bu işi yaptırmak istiyorlar gibi anlatmışsınız.
Adam gibi müdür yardımcısı yapıyorlarsa yapsınlar yapmıyorlarsa "neyin peşinde olduklarını" sormak lazım.

2 ya da daha fazla resmi görev veremezler hocam bir görevi kabul et kendini ezdirme. ya müdür yardımcısı ol elini ayağını btrden çekeceğini söyle ya da btr ye devam de ama elinide idari işlere sürmem de eğer baştan konuşmazsan üstüne çok iş bırakırlar ilçelerde...

e-konferans' Alıntı:
Müdür yardımcılığı teklifini yapsınlar. BTR zaten bu durumda otomatik düşer.
Onlar seni resmiyette müdür yardımcısı olarak görevlendirmek yerine gayri resmi bu işi yaptırmak istiyorlar gibi anlatmışsınız.
Adam gibi müdür yardımcısı yapıyorlarsa yapsınlar yapmıyorlarsa "neyin peşinde olduklarını" sormak lazım.

bende katılıyprm hocama. eğer aslen mudur yardımcısı yapacaklarsa, bence ol!

Asli görevini aksatmadan müdür yardımcılığı yapacaksın :?: Çok iyiymiş valla. Olmadı milli eğitimin işlerini de yaptırsınlar. Sayın hocam sakın kabul etmeyin böyle birşeyi. Ya BTR ya da müdür yardımcılığı yaparım deyin. Hatta müdür yardımcılığınızı da resmiyete dökün.

ilçe milli eğitimin senden bu isteğine vereceğin bir cevap var ama onu da buraya yazamıyorum :)

BBNET
Geri