Sayın Hocalarım,
Ben teog ve btr ile ilgili yazıları inceledim. Kendimce bir yorum yaptım. Bu doğruda olabilir yanlış ta olabilir. Şunu da özellikle belirtiyorum. Ben 5 teogda da tüm öğretmenlere ayrım yapmaksızın görev verdim. Tüm öğretmenler ekders alırken btr'lerin almaması bana göre haksızlık olur dedim ve ayrım yapmadan görev verdim.
Anladım ki doğru da olsa yanlış da olsa yaptığım yorumlara önem veren arkadaşların çok olduğunu gördüm. Ondan dolayı yorumlarımı yaparken biraz daha dikkatli olacağım. Resmi yazıları bir değil üç beş kez okuyup ondan sonra yorum yapacağım. Amacım kimseyi kırmak, üzmek yada yanlış yönlendirmek değil. Bu yüzden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Beni daha dikkatli olmaya yönlendirdiler.
Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim. Söylediklerime katılmayıp buradan veya özelden hakaret ve küfür derecesine varan mesajlar aldım. Yorumlarıma katılmayabilirsiniz ama hakaret nedir? Biz eğitimciyiz. Doğru da yapsak yanlış da yapsak biz eğitimciyiz. Bu toplumun önde gelen saygın fertleriyiz. Hakaret, küfür vs. nedir anlamadım. Katılmayan katılmadığını kendince yazar. Biliyorsa mevzuatı ekler. Biz de bilmiyorsak yada yanlış yapıyorsak öğreniriz. Gerekirse çıkar özür dileriz. Biz btr'ye karşı biri değiliz. Aksine her zaman ve zeminde destekleyen, savunan ve bunun için gece gündüz çalışan insanız.
Nezaket sınırlarını aştıysam hakkınızı helal edin.
Selam ve dua kalın.