BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.wgolf' Alıntı:müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
sizde durum nedir size sınav görevi çıktı mı?
11. madde deki görevler eğitim öğretim saatleri içinde onlardan başka görev verilemez demektedir. 2. bendinde eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik gibi vb. görevler(ek ders yönetmeliğinde bulunan görevler) verilebilir.habibocak' Alıntı:BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.wgolf' Alıntı:müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
Mevzuat:
Yegitek 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı yazının 11. maddesi gereği btr öğretmenlerine Ek1'de belirtilen görevler dışında görev verilemez.
Hocam,hakansia' Alıntı:11. madde deki görevler eğitim öğretim saatleri içinde onlardan başka görev verilemez demektedir. 2. bendinde eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik gibi vb. görevler(ek ders yönetmeliğinde bulunan görevler) verilebilir.habibocak' Alıntı:BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.wgolf' Alıntı:müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
Mevzuat:
Yegitek 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı yazının 11. maddesi gereği btr öğretmenlerine Ek1'de belirtilen görevler dışında görev verilemez.
Sınav görevi verilebilir. Açık ve net.
bidene' Alıntı:habib hocam eğitim öğretim yokken btrnin ne gibi görevi olabilir okulda..
kar tatilinde 15 tatilde okula gidiyormuyuz..
resmi bayramlardan önce yarım gün olunca öğleden sonra okulda kalıyormuyuz??
teog sınavının olduğu gün eğitim öğretim olmadığından btr görev alabilir.
Hocam,bidene' Alıntı:habib hocam bu arada taşınır kayıt ve yönetim sistemi ile ilgili hazırladığınız içerik varmıdır..
demir baş işlerini öğrenmeye çalışıyorum yeterli kaynak yok nette.
8.BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak,habibocak' Alıntı:bidene' Alıntı:habib hocam eğitim öğretim yokken btrnin ne gibi görevi olabilir okulda..
Hocam,
Olaya btr olarak bakmayın Hocam, Sınav görevi olmayan tüm öğretmenler okuluna gidecek. Kılavuz böyle diyor.
Kar tatilinde btr'ler okula gider. Görevlendirmeler müdür yardımcısı mantığı gibi Hocam.
Resmi tatillerde idarecilerde btr'ler de okulda kalmaz.
İyi çalışmalar.
habibocak' Alıntı:bidene' Alıntı:habib hocam eğitim öğretim yokken btrnin ne gibi görevi olabilir okulda..
Hocam,
Olaya btr olarak bakmayın Hocam, Sınav görevi olmayan tüm öğretmenler okuluna gidecek. Kılavuz böyle diyor.
Kar tatilinde btr'ler okula gider. Görevlendirmeler müdür yardımcısı mantığı gibi Hocam.
İyi çalışmalar.
Sonuçta o gün okulda eğitim öğretim yok. diğer öğretmenlerde 08:30 da okulda bulunacaklar ihtiyaç duyulmazsa okuldan ayrılacaklar.(genelge 8. MADDE). Sonuçta hafta içi de olsa BTR ye görev verilir.habibocak' Alıntı:Hocam,hakansia' Alıntı:11. madde deki görevler eğitim öğretim saatleri içinde onlardan başka görev verilemez demektedir. 2. bendinde eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik gibi vb. görevler(ek ders yönetmeliğinde bulunan görevler) verilebilir.habibocak' Alıntı:BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.wgolf' Alıntı:müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
Mevzuat:
Teog sınavları 25-26.11.2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 09:00-12:00 arasında yapılacaktır. Biz diğer sınavları kastetmiyoruz zaten.
hakansia' Alıntı:Sonuçta o gün okulda eğitim öğretim yok. diğer öğretmenlerde 08:30 da okulda bulunacaklar ihtiyaç duyulmazsa okuldan ayrılacaklar.(genelge 8. MADDE). Sonuçta hafta içi de olsa BTR ye görev verilir.habibocak' Alıntı:Hocam,hakansia' Alıntı:11. madde deki görevler eğitim öğretim saatleri içinde onlardan başka görev verilemez demektedir. 2. bendinde eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik gibi vb. görevler(ek ders yönetmeliğinde bulunan görevler) verilebilir.habibocak' Alıntı:BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.wgolf' Alıntı:müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
Mevzuat:
Teog sınavları 25-26.11.2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 09:00-12:00 arasında yapılacaktır. Biz diğer sınavları kastetmiyoruz zaten.
ppll' Alıntı:habibocak' Alıntı:bidene' Alıntı:habib hocam eğitim öğretim yokken btrnin ne gibi görevi olabilir okulda..
Hocam,
İyi çalışmalar.
Ya siz detaylar hakkında bilgi sahibi değilsiniz ya da sizin dışınızdakiler, görüşlerinizi bakanlık duysa vay halimize ...
habibocak' Alıntı:Hocalarım,
Teog'daki mantık nedir? 8. sınıf öğrencilerinin yazılı sınavıdır. Normal sınavlardan farkı Türkiye genelinde ortak yapılmasıdır. Yani Teog günü yazılı sınav olduğu için eğitim öğretim devam etmektedir.
Ayrıca diğer öğretmenlerinde dersi yok ama gidiyorlar. Çünkü o günkü maaş karşılığı ve ekderslerini alabilmeleri için gidiyorlar. Siz okula gitmeden nasıl ekders alacaksınız?