btr olduğumdan teog görevini iptal ettiler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wgolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wgolf

Seçkin Üye
Seçkin Üye
müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
sizde durum nedir size sınav görevi çıktı mı?

Ne insanlar var memlekette yahu. Ne alakası varmış btr ile?
Hepimize 2 gün yazmışlar teog görevi

wgolf' Alıntı:
müdürüm okul bina sorumlusu olarak ismimi vermişti mebbis görev çıkmıştı btr olduğumdan görev alamazmışım diye iptal ettiler
BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.

Mevzuat:

Yegitek 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı yazının 11. maddesi gereği btr öğretmenlerine Ek1'de belirtilen görevler dışında görev verilemez.

Ancak çoğu İl/İlçe MEM Btr veya değil diye ayrım yapmadan tüm öğretmenlere veriyor.

habibocak' Alıntı:
wgolf' Alıntı:
BTR'lere hafta içi olduğu için Teog görevi verilmez. Ayrıca sınavın yapıldığı iki günde okullarında bulunmaları gerekiyor.

Mevzuat:

Yegitek 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı yazının 11. maddesi gereği btr öğretmenlerine Ek1'de belirtilen görevler dışında görev verilemez.
11. madde deki görevler eğitim öğretim saatleri içinde onlardan başka görev verilemez demektedir. 2. bendinde eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik gibi vb. görevler(ek ders yönetmeliğinde bulunan görevler) verilebilir.

Sınav görevi verilebilir. Açık ve net.

habib hocam eğitim öğretim yokken btrnin ne gibi görevi olabilir okulda..
kar tatilinde 15 tatilde okula gidiyormuyuz..
resmi bayramlardan önce yarım gün olunca öğleden sonra okulda kalıyormuyuz??
teog sınavının olduğu gün eğitim öğretim olmadığından btr görev alabilir.

hakansia' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
wgolf' Alıntı:

Mevzuat:

11. madde deki görevler eğitim öğretim saatleri içinde onlardan başka görev verilemez demektedir. 2. bendinde eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik gibi vb. görevler(ek ders yönetmeliğinde bulunan görevler) verilebilir.

Hocam,

Teog sınavları 25-26.11.2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 09:00-12:00 arasında yapılacaktır. Biz diğer sınavları kastetmiyoruz zaten.

habib hocam bu arada taşınır kayıt ve yönetim sistemi ile ilgili hazırladığınız içerik varmıdır..
demir baş işlerini öğrenmeye çalışıyorum yeterli kaynak yok nette.

bidene' Alıntı:

Hocam,

Olaya btr olarak bakmayın Hocam, Sınav görevi olmayan tüm öğretmenler okuluna gidecek. Kılavuz böyle diyor.

Kar tatilinde btr'ler okula gider. Görevlendirmeler müdür yardımcısı mantığı gibi Hocam.

Resmi tatillerde idarecilerde btr'ler de okulda kalmaz.

İyi çalışmalar.

bidene' Alıntı:
habib hocam bu arada taşınır kayıt ve yönetim sistemi ile ilgili hazırladığınız içerik varmıdır..
demir baş işlerini öğrenmeye çalışıyorum yeterli kaynak yok nette.
Hocam,

Tif ile ilgili bir çalışma yapmadım. Ancak sunu vs. vardı. Arşivime bakayım. Ekleyim.

habibocak' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Hocam,

Olaya btr olarak bakmayın Hocam, Sınav görevi olmayan tüm öğretmenler okuluna gidecek. Kılavuz böyle diyor.

Kar tatilinde btr'ler okula gider. Görevlendirmeler müdür yardımcısı mantığı gibi Hocam.

İyi çalışmalar.
8.BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak,
habib hocam biz kar tatilinde de gitmiyoruz çünkü bizim çalışma esaslarımız müdür yardımcısı gibi değil rehber öğretmenlerinkine benziyor..
15 tatilde okula gitmiyoruz yaz tatilinde gitmiyoruz eğitim öğretim bittiğinde gitmiyoruz kar tatilinde gitmiyoruz.. hülasa rehber öğretmenler hangi mantıkla çalışıyorsa bizimkiler müdür yardımcılarından ziyade rehber öğretmenlerinkine benziyor.

o görevlendirmeyi yapmayan idareci şef memur kim varsa hemen meslekten atılması lazım

BTR'yim, görev verildi. Daha önce de verilmişti ve girmiştim. Ve ayrıca ek ders olarak yazılmıştı.

habibocak' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Hocam,

İyi çalışmalar.

Ya siz detaylar hakkında bilgi sahibi değilsiniz ya da sizin dışınızdakiler, görüşlerinizi bakanlık duysa vay halimize ...

habibocak' Alıntı:
hakansia' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
wgolf' Alıntı:

Mevzuat:

Hocam,

Teog sınavları 25-26.11.2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 09:00-12:00 arasında yapılacaktır. Biz diğer sınavları kastetmiyoruz zaten.
Sonuçta o gün okulda eğitim öğretim yok. diğer öğretmenlerde 08:30 da okulda bulunacaklar ihtiyaç duyulmazsa okuldan ayrılacaklar.(genelge 8. MADDE). Sonuçta hafta içi de olsa BTR ye görev verilir.

hakansia' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
hakansia' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
wgolf' Alıntı:

Mevzuat:

Hocam,

Sonuçta o gün okulda eğitim öğretim yok. diğer öğretmenlerde 08:30 da okulda bulunacaklar ihtiyaç duyulmazsa okuldan ayrılacaklar.(genelge 8. MADDE). Sonuçta hafta içi de olsa BTR ye görev verilir.

Bu mantığa göre nöbette verilir.

ppll' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Hocam,

İyi çalışmalar.

Ya siz detaylar hakkında bilgi sahibi değilsiniz ya da sizin dışınızdakiler, görüşlerinizi bakanlık duysa vay halimize ...

Mevzuata uygun açıklamaları siz yapın bizde öğrenelim Hocam.

Sınav görevi verilebilir. Açık ve net.[/quote]
Hocam,

Teog sınavları 25-26.11.2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 09:00-12:00 arasında yapılacaktır. Biz diğer sınavları kastetmiyoruz zaten.[/quote]
Sonuçta o gün okulda eğitim öğretim yok. diğer öğretmenlerde 08:30 da okulda bulunacaklar ihtiyaç duyulmazsa okuldan ayrılacaklar.(genelge 8. MADDE). Sonuçta hafta içi de olsa BTR ye görev verilir.[/quote]

Bu mantığa göre nöbette verilir.[/quote]
Nöbet verilemez çünkü eğitim öğretim saati içinde.

Hocalarım,

Teog'daki mantık nedir? 8. sınıf öğrencilerinin yazılı sınavıdır. Normal sınavlardan farkı Türkiye genelinde ortak yapılmasıdır. Yani Teog günü yazılı sınav olduğu için eğitim öğretim devam etmektedir.

Ayrıca diğer öğretmenlerinde dersi yok ama gidiyorlar. Çünkü o günkü maaş karşılığı ve ekderslerini alabilmeleri için gidiyorlar. Siz okula gitmeden nasıl ekders alacaksınız?

çoğu arkadaş sadece ortaokulda görevli btrlere göre yorum yapmış ama benim kadrom ortaokulda ve çarşamba perşembe lisede btryim sınavlarda tam o güne denk geldi ve görevde çıkmış şimdi ne yapmak lazım? sınava gidip öğleden sonrada liseye mi gitsem yoksa liseye hiç gitmesem mi bilemedim?

habib hocam bu forumda sizin bilgilendirmelerinizden ciddi manada faydalandık ama yönetmelikteki açığı düşünerek verilmez diyorsunuz ona da kabul, ama mantıki açıdan bakarsak verilebilir fikri daha ağır basıyor bence de.. bizim görevimiz eğitim öğretim esnasında teknik olarak rehberlik yapmak, sizce sınav olduğu gün ne gibi bir rehberlik yapmamız söz konusu acaba?

Ortaokulda sınav olacağı için eğitim-öğretim yapılmıyor. Görevlendirilmeniz ortaokul ise gayet rahat teog da görev alabilirsiniz. Çünkü o gün eğitim-öğretim yapılmamakta. Bizde eğitim-öğretim yapıldığı sürece okulda durmakla görevliyiz.
Görevlendirmeniz lise ise o durumu bilemiyorum.
Okula gelen diğer öğretmenlere gelince onlar 9.00 da gelip imza atıp giderler. Eğitim-öğretim yapmadıkları gibi birde üstüne! ekders alırlar. Sıkıntı nerede?

Kişisel görüşümdür...

Btr Eğitim Öğretim saatlerinde yapılır.Eğitim öğretim yapılmıyorsa Btr okula gitmez.Teog sınavı eğitim öğretim saatleri olarak sayılmamakta,çünkü ders yapılmamakta.Teog görevi verilebilir.Öneğin sınav sabah 8 den akşam 6 ya kadar kademeli yapılsa idi ozaman btr 8 -6 mı çalışacaktı bu mantığa göre btr ye görev verilebilir.Görev verilmemişse btr saat 9 a kadar okulda bekler ve sınavla ilgili bir görev gelmemişse evine gider...

teog görevi geçen sene de aldım bu sene de verildi. hem btr ekdersim hem de teog sınav ücreti hasabıma yatırıldı.

habibocak' Alıntı:
Hocalarım,

Teog'daki mantık nedir? 8. sınıf öğrencilerinin yazılı sınavıdır. Normal sınavlardan farkı Türkiye genelinde ortak yapılmasıdır. Yani Teog günü yazılı sınav olduğu için eğitim öğretim devam etmektedir.

Ayrıca diğer öğretmenlerinde dersi yok ama gidiyorlar. Çünkü o günkü maaş karşılığı ve ekderslerini alabilmeleri için gidiyorlar. Siz okula gitmeden nasıl ekders alacaksınız?

eğitim öğretim devam ediyorsa aynı okulda eğitim veren ortaokullar ve ilkokullarda neden öğleden sonra ilkokullar ders yapmıyor.Tatil oluyor
BTR ye sınav görevi vermemek saçmalık.
Sınav görevi çıkmamışsada ekders yazılır, okulda boş yere beklemesine gerek yok

sınav görevlendirmelerim bölümünde yazmıyo benim mebbiste
o zaman bize çıkmamış mı oluyor
sınav görevi çıkanlar nerden öğreniyor hocalarım

al habibi vur idarecilere :lol:
hocam o mantıkla nöbet görevide verilemez! çünkü açıkça nöbet görevide dahil diye belirtilmiştir. mantık idareci mantığı değildir..dikkat edin Rehber Öğretmen diyor görevlendirmede! Teog görevi verilir açık ve net. bunun için doksan takla atmasına gerek yok kimsenin.

BBNET
Geri