btr olan öğretmene tablet

Kodla Büyü

sylend

Site Gezgini
arkadaşlar iyi günler
ben lisede btr olarak görevlendirildim. ders anlattığım asıl kadromun olduğu okula fatih projesi gelmedi daha. ben lisede kendime tablet alabilir miyim? böyle bir hakkım olup olmadığını bilmiyorum bilgisi olan öğretmen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

görevlendirme öğretmene tablet verilmiyor öğretmenim. Sadece kadrosu okulda olanlara tablet verilir.

alamazsınız aktivasyonda hata verecektir okulunuzda kadrolu böyle bir öğretmen yok diye.

anladım teşekkürler hocalarım. yalnız emrah hocam kafama birşey takıldı aktivasyonda hata verir dediniz ama bu okulda geçen sene btr olan bir hocamızda tablet var o da görevlendirme ve onunda benim gibi görev yaptığı okulda fatih projesi yok. kendisine almış tabletten ve kullanıyor bir sıkıntı olmadan

aktivasyonda sıkıntı yok ama kural (!) böyle hocam nasıl yapacaksan artık hem tablet almayacaksın hem de rehberlik yapacaksın !!! Nasıl bir mantıksa bu :verymad: Ben kendi adıma aktivasyon yapmıştım sonra da geri bırakıp aktivasyon kaydını kaldırtdım.

Hocam kullanacaksınız tablette varsa alın. Aktivasyon yapılabiliyor görevlendirme bittiğinde de bırakır gelirsiniz. Aktivasyonu da silersiniz. Ben de aynı durumdayım ancak almadım tableti.

devamsız bir öğrenci varsa onun tc siyle aktive edip kullanabilirsin hocam.nasıl bir saçmalıksa her gün onlarca tabletle uğraşıyoruz ama btr ye tablet verilmiyor. :-1:

görevlendirme öğretmene tablet verilmiyor öğretmenim. Sadece kadrosu okulda olanlara tablet verilir.
aktivasyonda sıkıntı yok ama kural (!) böyle hocam nasıl yapacaksan artık hem tablet almayacaksın hem de rehberlik yapacaksın !!! Nasıl bir mantıksa bu :verymad: Ben kendi adıma aktivasyon yapmıştım sonra da geri bırakıp aktivasyon kaydını kaldırtdım.

eba.gov.tr den kendi tc kimlik numaranızla (general mobile marka) tabletlerden aktive edip alabilirsiniz. fakat bazen iptal etme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. ben yapmıştım sorun yaşadım ve arızaya göndermek zorunda kaldım. tablet düzelip geldi bir daha da almadım.

Vestellerde olmuyordu bildiğim kadarıyla.

alma daha iyi zaten hocam bişeye yaramıyor root atmak lazım oda sıkıntılı

en azından elimizde olursa, yarın öğretmen bir soru sorarsa sıkıntı olmaz. Elimizde olmayan kullanmadığımız bir tablet konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz.

Bursa da gorevliyim ve bize gelen yazıda BTR olan öğretmen tablet alır denildi. Eğer kadron farklı bir okulda ise görevli olduğun surece bir tablet alıp kendi TC ile aktivasyon yapabiliyorsun. Bursa kendi kafasına gore is yapmıyor kesin ankaraya sormuştur. Elinizde kesin bir bilgi olmadan alamazsınız demek pek mantıklı değil

BBNET
Geri