BTR NİN YÜKSEK LİSANSLA İMTİHANI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan plankml
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

plankml

Aktif Üye
arkadaşlar, başka bir şehirde yüksek lisansa başvurmak istiyorum -bulunduğum şehirde bölümümüzden yüksek lisans programı açılmıyor- fakat başvurduğumda en az bir gün o şehire gitmem söz konusu olacak.

BTR durumum iptal mi olur bu durumda?
iptal olmazsa ek dersimden ne kadar kesilir?

bana bilgi verebilir misiniz?

Hersey mudurun elinde.. mudur isterse 1gun idare eder seni istemezse etmez. 3Yil once yuksek lisans yapana 2 yarim gun izin verilir deniyordu sonra bu degisti. Amir yuksek lisans yapana kolaylik saglayabilir gibi biseyler oldu. Yani mudurun insiyatifine birakildi. Sana tavsiyem farkli bir bolumde olsa bulundugun sehirde yap. Ne kadar yakin da olsa baska sehir iskence. Gerci bulundugun sehir de olsa izin vermezse mudur ona da gidemezsin. Mudurle konusmayi dene bence.kolay gelsin

ülkenin yakıtı torpil bu devran dönüp gidiyor illa ki sorulur bu hesaplar...

ben önümüzdeki dönem için düşünüyordum sanırım artık düşenemeyeceğim

torpilin, ayırmanın, kayırmanın olmadığı yer var mı ki?

%99u müslüman olan ülkemde inandığımız peygamberimiz "zorlaştırmayın, kolaylaştırın" diyor fakat önümüzde hep saçma sapan engeller çıkıyor. sonra da meb öğretmeni yatıyor, devletin öğretmeni yattığı gibi BTR ler derin uykuya dalıyorlar, insanların gözünde olanı söylüyorum tabi ki.

yüksek lisans yapalım diyoruz, başka şehire gitmeyi göze alıyoruz, müdürle aran iyi olacakta, yönetmelikte açık madde olmayacakta vs vs

eemree' Alıntı:
plankml' Alıntı:
erciyeste eğitim bilimlerinde düşünüyorum hocam
erciyes genelde torpillileri alır eğer mülakat varsa :D

Erciyeste EPÖ alanında yüksek lisans yapmaktayım. Bölüm mülakatla öğrenci kabul ediyor. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Remzi Kılıç ve kesinlikle torpille öğrenci almıyor!
92 Ales
60 KPDS
70 mezuniyet
ile giriş yaptım. Mülakattan da 80 aldım. Benden daha iyi notlara sahip olup da mülakattan 20 vs alıp giremeyen varsa buyursun gelsin, ben YL'yi bırakırım.
Ülkemizde bir torpil sorunu olduğu kesin fakat lütfen bilip bilmeden her kurumu, her insanı zan altında bırakmayınız.

giryan' Alıntı:
eemree' Alıntı:
plankml' Alıntı:
erciyeste eğitim bilimlerinde düşünüyorum hocam
erciyes genelde torpillileri alır eğer mülakat varsa :D

Erciyeste EPÖ alanında yüksek lisans yapmaktayım. Bölüm mülakatla öğrenci kabul ediyor. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Remzi Kılıç ve kesinlikle torpille öğrenci almıyor!
92 Ales
60 KPDS
70 mezuniyet
ile giriş yaptım. Mülakattan da 80 aldım. Benden daha iyi notlara sahip olup da mülakattan 20 vs alıp giremeyen varsa buyursun gelsin, ben YL'yi bırakırım.
Ülkemizde bir torpil sorunu olduğu kesin fakat lütfen bilip bilmeden her kurumu, her insanı zan altında bırakmayınız.
kabul edilenlerin bir soyadlarına bakın hocam
ben herkes torpilli demiyorum ki
önce ki yıllara falan bi bakın, bilip bilmemek değil ben olanı söylüyorum, mülakatta selam nasılsın sorusuyla kabul edilenleri diyorum. Mülakat=torpil gerisi hikaye

BBNET
Geri