BTR kurs

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
bu yeni yönetmeliğe göre bir kaç şey soracağım tereddüt edilen noktalar var.
1-BTR öğlen arası kurs verebilir mi?
2- BTR bilişim alanında verdiği kurs yetiştirme kapsamında sayılır mı? Yani alınacak ek ders 2 katı olur mu? Çünkü bununla alakalı bi yazı gelmişti bu kapsama girmez diye?

hocam 1. si öğlen arası eğer normal eğitim değilse verebilirsin
2.si kurs açarsın teorikte ama pratikte hiç bir mem kursu açtırmıyor...teogda sorusu olmadığı için...yani bakanlık mem lere bırakıyor ....mem lerde para ceplerinden çıkacağı için ! :) açmıyor....bence uğraşma derim..ben bu sene çok uğraştım.hatta onay gelene kadar 3 hafta bir fiil kurs yaptım...sonra yukarıdaki sebeplerden dolayı kursum onaylanmadı...para da alamadım...hayrım oldu...seneye de uğraşmam...hiç strese girmeye gerekyok.

normal eğitim derken hocam sabah+öğle arası+öğleden sonra bizde böyle

öğle arası senin mesain değil hocam...o ara da yapabilirsin...öğlede sonra da görevin başlar

elrond' Alıntı:
hocam 1. si öğlen arası eğer normal eğitim değilse verebilirsin
2.si kurs açarsın teorikte ama pratikte hiç bir mem kursu açtırmıyor...teogda sorusu olmadığı için...yani bakanlık mem lere bırakıyor ....mem lerde para ceplerinden çıkacağı için ! :) açmıyor....bence uğraşma derim..ben bu sene çok uğraştım.hatta onay gelene kadar 3 hafta bir fiil kurs yaptım...sonra yukarıdaki sebeplerden dolayı kursum onaylanmadı...para da alamadım...hayrım oldu...seneye de uğraşmam...hiç strese girmeye gerekyok.

O Yönerge değişti dersiniz müfredatta varsa açabilirsiniz

http://www.memurlar.net/haber/517838/

ben bu yıl açtım. Kurs bu hafta bitti. Müdür Bey sağolsun yazın da açabilirsin dedi. Bakalım yazında açıcaz sanırım.

Burdan anlayacağım btr hafta içi kurs açabilir peki ücreti normal ekders mi yoksa iki katı mı?

Halk Eğitimde çalışan arkadaşlar, konu burası değil ama yine de yazayım.. Buradaki Halk Eğitim Müdürü yazın size kurs açalım dedi. Bu arada kadrom HEM'de değil başka bir lisede.. Ben yazın okul olmadığı için haftada kaç saat ders verebilirim? Normal eğitim-öğretim yılındaki gibi sadece 10 saatle mi sınırlı yoksa hafta içi 10 saatten fazla olacak şekilde açabilir miyim?

ernestososa' Alıntı:
Bu sene açtım 2 katı parada alıyorum ama seneye açılmayabilir
hocam nasıl açıyorsunuz bizle paylaşsanızda bizde açsak evrakları neler ? ne yapmamız gerekiyor? hangi kapsamda açıyoruz? içeriği ney?

Maaş karşılığını dolduramayan öğretmenlerin kursta verdikleri ders saati 15 saat den düşüldükten sonra hesaplanır. Çünkü ilk olarak öğretmenin 15 saat olan maaş karşılığını doldurması gerekmektedir.
Bu durumda ben boşa kurs açmış olurum 10 saat dersim var :wink:

portatak' Alıntı:
Maaş karşılığını dolduramayan öğretmenlerin kursta verdikleri ders saati 15 saat den düşüldükten sonra hesaplanır. Çünkü ilk olarak öğretmenin 15 saat olan maaş karşılığını doldurması gerekmektedir.
Bu durumda ben boşa kurs açmış olurum 10 saat dersim var :wink:
btr iseniz bu madde sizi alakadar etmez

Arkadaşlar seneye kurs açmayı planlıyorum.Kafamda iki seçenek var.Bunlar şöyle;

1-EBA içerikli ygs hazırlık kursu.EBAdaki içeriklerin kullanımı ve tanıtımına yönelik.
2-Google Formlar üzernden tabletleri kullanarak online test uygulama.burada flubaroo eklentisini de kullanarak sonuçların analizini yapıp öğretmenlere dağıtmak.

Anlaycağınız madem fatih projesini hayata geçirdiler biz de katkıda bulunalım.İkinci yöntemi deneme amaçlı yaptık okulda gayet hoşuna gitti öğretmenlerin.Tabi burda okulda açılna tüm kurs gruplarına 1 er saat uygulamayı düşünüyorum.

BBNET
Geri